Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Prywatny serwer shakes & fidget

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogłaszam zatem, że postanowiłem zrobić prywatny serwer tej gry. Oczywiście będzie on 24/7. Serwer powinien wystartować w wersji końcowej najpóźniej na początku maja. Jak nie którzy wiedzą prowadzę już jeden prywatny serwer plemion od kilku miesięcy podam link, żeby nie było że zawracam wam głowę a jak przyjdzie co do czego to nie będzie serwera www.imperialtribes.pl.

Szukam administracji serwera:

-Jedna osoba od reklamowania

-Jeden administrator (znajomość w stopniu średnim php,html,css i troche mysql).

Zainteresowani kontakt gg: 6644243.

Najlepiej, aby chętni posiadali mikrofony (rozmowy ts3).

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli serwer powstanie to...Nie wiem ale będe w 9 niebie :D

Powodzenia z servem ale jak narazie like nie poleci.Bo tak zbytnio nie chce mi sie w to wierzyc... ;x

mca.png
Opublikowano

Taki serwer to by było coś ale ale najlepiej taki 4fun np. 100 grzybów na start i 5x większy exp w porównaniu z normalnym . Tak czy tak , jeśli serwer powstanie na 100% zagram !

WQyaZF.png

Opublikowano

a może tak przybliżona data działania servera

żartujesz ?:)

Oni czekają na gotowe pliki wiedz jak wyjdą to będzie serwer o ile ogarną;)

Opublikowano

Jeśli go zrobisz to odrazu możesz na mnie liczyć bo wbije ;) łap like.

Opublikowano

Pfff... Koleś leci w kulki panowie a tak apropo to jak będzie nawet ten serwer to to i tak będzie największy fail z mega wielkimi i powtarzającymi się bugami. Jeśli interesuje was opcja only Karczma/Postać to spoko ja nie zagram ponieważ ten serwer zapewne padnie po chwili. Zwykła amatorka.

Opublikowano

Pfff... Koleś leci w kulki panowie a tak apropo to jak będzie nawet ten serwer to to i tak będzie największy fail z mega wielkimi i powtarzającymi się bugami. Jeśli interesuje was opcja only Karczma/Postać to spoko ja nie zagram ponieważ ten serwer zapewne padnie po chwili. Zwykła amatorka.

nie do końca się z tobą zgodzę no wiadomo że ten gość leci w kulki ale nie o to chciałem.

bugów nie będziesz miał dużo bo są nie możliwe ;) jak będzie bug to by coś musiało nie działać widze że nie znasz gry ani silnika ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...