Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Młodzi ludzie uzależnieni od Gier.

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PEGI to jest nie obowiązkowy wyznacznik. On tylko zaleca jaki powinien być wiek do grania w tą grę, a nie nakazuję.

ale kupienie 8 latkowi GTA czy coś podobnego to przesada z deczka

Dzieciak sobie może ściągnąć grę z neta, jak mu nie kupią.

nawet jeśli to rodzice powinni wiedzieć w co gra ich dziecko, zainteresować się tym i ustalić czy taka gra się dla niego nadaje

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja powiem tak wklej mu cfg na fps wtedy grafika jest jak w mc

masz kwadraty jak...

I w koncu mu sie znudzi.

Zajrzyj do FAQ w dziale cs

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Paweł, dokładnie to miałem poradzić... zmień grafikę i modele, aby były wysokie FPS, a widok gry będzie nie do zniesienia.

Uwierz, że w końcu zostawi to i nie będzie no-lifować, jednak potem uważaj, aby nie pokazywać żadnych fajnych gier.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

lub wpisz w konsoli

fps_max 7

lub wpisz w konsoli

fps_max 7

lub wpisz w konsoli

fps_max 7

Opublikowano

U mnie w klasie grali, ale przełożyli na minecrafta. Już lepiej.

Ja na szczęście nie wpadłem w to grono cs-a. Pewnie dlatego, że miałem normalnego, starszego brata. Teraz ja nie jestem takim no-lifem.

@edit

Może mu usuń cs-a? Najczęściej takie dzieci nie umieją nawet ściągnąć takiej gry.

@UP

No to będzie miał lagi ^ ^

ale kupienie 8 latkowi GTA czy coś podobnego to przesada z deczka

Miałem gta 3 w wieku 6 lat. Pewnie zależy od człowieka, czy będzie tak odmóżdżony.

@DOWN

Gorzej z mamą ;O

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Takiego gnojka wykurzyć od csa to 5 minut roboty.Wystarczy ściągnać program netlimiter i ustawić zeby miał lagi jak skurwysyn a program wyłączyć.Mały się wkurwi i przestanie grać:>

Opublikowano

Dla mnie powinien ktoś z takim dzieckiem ostro pogadać. Zakaz komputera i już.

Najpierw lekcje, obiad itp. Wieczorkiem 1/2 godzinki grania i koniec.

Jeśli chcesz bratu pomóc trochę odpocząć od kompa,to powinieneś jakoś zorganizować czas inaczej.

Jak lubi Cs-a pobawcie się w policjanci i złodzieje (czy jakoś tak) Broń,strzelaniny może to go uraduję.

Pamiętaj,że na pewno nie wybijesz mu kompa z głowy całkowicie, to jest 21 wiek.

PS.

Coraz więcej widać takich dzieci na internecie... później w wieku 17 lat pytania na forach: Jak mam znaleźć dziewczynę itp.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Sabotuj komputer wtedy nic nie zrobi

Co się dzieje kiedy ja byłem mały to rodzice mnie pilnowali a do metina i cs'a nigdy się nie przywiązałem

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Mnie to nie irytuje, ale Wkurwia. Moj brat (11lat) napierdala dzien w dzien po 12 godzin w minecrafta. Powiesz przy nim ze majsraft to gowno i cie zacznie bic

:O Dlatego On zrazil mnie do tej oto gry :) Nie odejdzie nawet na chwile zeby zjesc napic sie itd...

61093c6efb.png

Opublikowano

Mnie to nie irytuje, ale Wkurwia. Moj brat (11lat) napierdala dzien w dzien po 12 godzin w minecrafta. Powiesz przy nim ze majsraft to gowno i cie zacznie bic

:O Dlatego On zrazil mnie do tej oto gry :) Nie odejdzie nawet na chwile zeby zjesc napic sie itd...

I pozwalasz sobie na to by 11 latek cię bił ?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Przypierdol braciszkowi to się oduczy

Usuń mu minecrafta i odetnij neta ....

s2c77Oa.png

Opublikowano

arko94 dokładnie :P Dlaczego fps_max 7 , przecież można zrobić fps_max 1 ... Co do tematu to trzeba rozwiązać to siłą najpierw poproś aby skończył grę, a jak nie skończy do jebnij go w ryj najlepiej z pełnej ręki, takiego liścia, że by się nie pozbierał a potem na jego oczach usuń mu tą grę i będzie spokój. Jeżeli on ma własny komputer to wejdź w bios i ustaw zasilacz na 10 voltów i będzie spokój :P

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Jedyna rada to całkowita liwidacja gier takch jak: Metin, CS, minecraft, tibia.I mamy zniszczone "powietrze" dla neosow : >

Opublikowano

Brat

UZALEZNIONY OD LOLA JA WALE MAM TEGO DOSC CODZIENNIE PRZYCHODZI ZE SZKOLY I DRZE MORDE PRZEZ LOLA MMAAAM DOSC!

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano

były czasy kiedy napierdalałem 14h dziennie. nie chwale się tylko mówię 2-3lata temu. teraz jedynie jak mi się nudzi 1-2h dziennie to jest max. i głównie to mixy. owszem były czasy kiedy wolałem napierdalać w cs'a niż wyjść ze znajomymi, na szczęście minęło mi to. i nudzą mnie wszystkie gry. ogólnie w domu ciężko mi chociaż 1h usiedziec.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Odpierdol się od minecrafta... To nie wina gry, że są tak popierdoleni gracze... Co do metina to ok zgadzam się takie gówna trzeba usuwać. Proponuję osobom które są uzależnione od gier udać się do grup AG ( Anonimowi gracze) oraz psychologa jak to mówią lepiej płakać u psychologa niż śmiać się u psychiatry

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

to nie minecraft psuje dzieci, tylko pan z kapelutkiem, który w niego gra, a tysiące dzieci <9 go ogląda

minecraft sam w sobie jest ciekawą i spokojną grą

Opublikowano

Powiem wam tak ,mówicie że chcę go z kompa zgonić.

Nie, chce żeby z sensem go używał, a nie się wciągał w takie gówno.

Dziecko 9 letnie siedzi przed kompem, ja w tym wieku grałem jedynie w mario ;]

jak widzę minę mojego brata który wali w klawisze a nie naciska ich i otwiera buzię z podniecenia to mam ochotę mu jebnąć...

Opublikowano
Powiem wam tak ,mówicie że chcę go z kompa zgonić.

Nie, chce żeby z sensem go używał, a nie się wciągał w takie gówno.

to pokaż mu jakieś fajne stare gry, w csie ustaw fps_max 10 w configu, w metinie wypierdol mu itemy, w minecraftcie usuń świat itd.

jak widzę minę mojego brata który wali w klawisze a nie naciska ich i otwiera buzię z podniecenia to mam ochotę mu jebnąć...

to tak zrób. Każ mu się ogarnąć, potem się dziwić, że klawiatura rozjebana, a gnój chce nową

Opublikowano

twoja matka gra w gry na NK? OMG.

Powiedz jej, że gry na NK mają wirusy i może się przez to komp popsuć hehe

@down, też dobry pomysł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...