Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontra na Swaina 1vs1

matysek099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

agresywnie - kassadin (silence)

defensywnie - morgana (E z którym nie zlapiesz się na jego W)

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Wystarczy tylko wziąść Ignite oraz Exaust, przez co Swain leczy się bardzo, ale to bardzo mało.

Według mnie są to: Talon, Kassadin, Ahri, Cassio

Opublikowano

Coś z silence - Talon, Kassadin. Coś z lepszym burstem, stunem długim. Osobiście polecam Fizza - ma healing reduction + zdejmie go na szybkie combo :) kata też się powinna nadać (też ma heal reduction).

Gold Member

nvm

Opublikowano

Kassadin nie ma szans hmm w sumie to możliwe, ale wg mnie morgana i mamy useless swaina ^^ btw, czy kolega nie chce grać swainem solotopa?

Opublikowano

Proszę, oto tabela Counter Picków. Wybieramy daną postać i mamy :)

Link:

https://docs.google.com/spreadsheet/lv?hl=en_US&key=0Aq-068L0cPIZdHdZR3JtaXlOdTZWQjJVb3FoUVZLM1E&toomany=true#gid=0

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Kassadin w mid game da rade go ścisnąć

Pozatym anivia na midzie jeszcze daje rade grając agresywnie

Od razu mówie :

ulti swaina nie jak anivii nie wystarczy silence czy cokolwiek by mu wyłaczyć ulti :)

ogarnięta morgana :)

@Up ryze go kontruje przed 6 po 6 swain wygra

<>

Opublikowano

przy obecnej mecie to swain jest za slaby na mida i wszystko z pierdolnietym dmg jak brand lb kass go przy agresywnej grze miazdzy bez mydla.

obecnie swainem mozna grac tez solo gdzie jest jeszcze najbardziej uzyteczny choc takze badzo slaby vs ww czi vlad

podsumowywujac wszystko co ma duzy przezywalnosc i duzy tons of dmg latwo kontruje swaina.

pozdrawiam

Opublikowano

Po co exhaust ludzie... Na swaina tylko i wyłącznie tons of dmg z ignite -,-

Tylko, że jak swainowi skończy się mana (bo ulti sporo bierze) to co potem zrobi? Nie jest w stanie castować go cały czas...

Gold Member

nvm

Opublikowano

Szczerze mówiąc dobrą kontrą na Swaina jest ogarnięty gracz, bo jak do tej pory niszczyłem Swainów na midzie Anivią, a nie wydaje mi się by ta miała jakiś specjalny sustain. Ponoć dobrą kontrą na jegomościa jest LeBlanc dzięki swojej pieczęci ciszy i skillowi pozwalającymi zadać DMG bez narażania się na niego samemu. Warto kupywać buty jak najszybciej, bo jest powolny. Morgana to dobry pick na niego.

No i tak odkryłem Amerykę, ignite w przypadku ultowania.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...