Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Sfbot

Cally

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem.Mianowicie, do dziś bot działał bez zarzutó dziś rano chciałam sobie go odpalić i nic sie nie dzieje.

Czy to wina bota, nowych zabezpieczen, czy moze kompa?

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Mam rowniez problem z botem :(

Opis problemu.

Bot do pewnego momentu chodzil bez zarzutow. Mialem na nim kilka kont znajomych plus swoje. Wersja bota 2.1.0 ta niby najnowsza<nowszej nie znalazlem> w czym problem. Gdy probowalem dodac nowe konto do listy<znajomej padl bocik> zawiesil mi sie, i nie chcial dodac. Wystapil blad z sfbot. Pozniej wgl nie moglem go wlaczyc, caly czas wyskakiwal ten problem. Wywalilem go, sciagnolem nowy, wyczyscilem dane appdata,temp ale niestety nie pomoglo. Bot sie wlacza, lecz dodanie konta nie dziala, wywala mi program. Gdy wlaczam na nowo konto, ktore chcialem dodac widnieje na liscie lecz nie moge sie zalogowac ani tym bardziej uzyc jakiejs akcji na nim. Wyskakuje mi powiadomienie"Blad polaczenia z serwerem"

Spostrzezenia.

Co mnie zdziwilo, w momencie dodawania nowego konta dzis, reszta dzialal normalnie i byly zalogowane w bocie.

Na liscie krajow<w okienie dodania konta> wczesniej widniala opcja wyboru Polska i polish, teraz jest tylko polish.

Jezeli ktos wie jak to naprawic prosze o pomoc. Moje gg 33556047

pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Mam rowniez problem z botem :(

Opis problemu.

Bot do pewnego momentu chodzil bez zarzutow. Mialem na nim kilka kont znajomych plus swoje. Wersja bota 2.1.0 ta niby najnowsza<nowszej nie znalazlem> w czym problem. Gdy probowalem dodac nowe konto do listy<znajomej padl bocik> zawiesil mi sie, i nie chcial dodac. Wystapil blad z sfbot. Pozniej wgl nie moglem go wlaczyc, caly czas wyskakiwal ten problem. Wywalilem go, sciagnolem nowy, wyczyscilem dane appdata,temp ale niestety nie pomoglo. Bot sie wlacza, lecz dodanie konta nie dziala, wywala mi program. Gdy wlaczam na nowo konto, ktore chcialem dodac widnieje na liscie lecz nie moge sie zalogowac ani tym bardziej uzyc jakiejs akcji na nim. Wyskakuje mi powiadomienie"Blad polaczenia z serwerem"

Spostrzezenia.

Co mnie zdziwilo, w momencie dodawania nowego konta dzis, reszta dzialal normalnie i byly zalogowane w bocie.

Na liscie krajow<w okienie dodania konta> wczesniej widniala opcja wyboru Polska i polish, teraz jest tylko polish.

Jezeli ktos wie jak to naprawic prosze o pomoc. Moje gg 33556047

pozdrawiam

Mam ten sam problem, prosze o pomoc

Opublikowano

Dowiedzialem sie, ze boty padly na wszystkich serwerach jak i krajach zachodnich. Jezeli ktos posiada wiecej informacji co sie dzieje prosze o posta lub gg

pozdro

Opublikowano

Dowiedzialem sie, ze boty padly na wszystkich serwerach jak i krajach zachodnich. Jezeli ktos posiada wiecej informacji co sie dzieje prosze o posta lub gg

pozdro

no to ładne jaja...

Opublikowano

Pijawka to wrzuc na speedshera tego co masz, bo mi zadna wersja dostepna na necie nie chodzi. Od 1,4 do 2,1,0

A znajomi z innych serwow tez nie moga uzywac bota a pare osob za granicy tez niestety nie moze, wiec cos w tym musi byc. Wylacz wlacz bota to bedziesz mial to samo co i my. Ja dopoki nie uruchomilem go ponownie to mi tez dziala. Czyt dwa pw wyzej.

pozdro

Opublikowano

Potwierdzam, jeszcze rano zrobiłem na bocie całą awę na kazdym serwie a nagle, chcialem dodac nowe kontai siezwiesił, probowalem od nowa rozne ersje instalowac, zmieniac w pliku server, jak ktos tam radzil i nadal nic...

Opublikowano

Witam, jedno jest pewne, że dopóki nie ruszy się ustawień, to bot będzie działał. Próbowałam różnych sposobów i udało mi się dodać do bota tylko jedną postać.

Przy próbie dodanie kolejnej pojawia się błąd, zamyka go i później nie chce się uruchomić.

Jeśli ktoś wpadnie na pomysł co z tym fantem zrobić, to liczę, że się z nami nim podzieli.

Pzdr.

Opublikowano

A ja już myślałem ,że coś u mnie się porypało ... to (nie)dobrze że się mylę. Ale jak tak chwilkę temu grzebałem to z moich 2 postaci wpisałem jedną i działało .... ,tak sie ucieszyłem że bez zastanowienia wpisałem drugą i wszystko się skopało .... nic nie pomaga zainstalowanie wcześniejszej wersji ,grzebanie w plikach (chciarz jestem pawien że w sfbot.ini "server=\r (tu jest za 5 TABów) s18.sfgame.pl" tak nie powinno być).

Aż przypominał mi się dowcip:

Rozmawia dwóch adminów:

-Wiesz wczoraj mój znajomy w 5min uszkodził serwer ...

-Jest hakerem....?

-Nie debilem

Opublikowano

Alan46810.....na bocie pójdzie tylko jedna postać, a przy wpisaniu kolejnej pada.

Zrób tak:

- otwórz notatnikiem plik SFBot.ini

- usuń wszystko do dotyczy drugiej postaci......zacznie się od linijki [1]

- w zapisach dotyczących pierwszej postaci (rozumiem, że jest ona na s18) masz mieć wpis: server=s18.sfgame.pl

- zapisz zmiany, zamknij pliczek i wystartuj bota

TYLKO NIE RUSZAJ USTAWIEŃ !!! bo znowu się "wykrzaczy"

Pzdr

Opublikowano

mi to samo wyskakuje

To znaczy, że w pliku SFBot.ini jest źle wpisany serwer na którym jest postać lub wcale nie ma tego serwera.

Trzeba wejść w ten plik i poprawić lub wpisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...