Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z czego buty kupować najlepiej?

TheLancer

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz, które buty wed?ug Ciebie s? najlepsze (patrz temat)

• Puma
      4
    • Nike
      30
    • Adidas
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema. Niedługo będę kupował oryginalne buty, i miałem zamiar kupić z Pumy (podoba mi się znaczek <3)

ale dzisiaj kolega mówił że lepiej z Nike, bo dłużej wytrzymają. Oddawajcie buty w ankiecie i komentujcie, proszę, nie wyzywajcie mnie od pojebów, nie chce władować pieniędzy, a za miesiąc musieć kupić nowe. Interesuje mnie głównie:

- wygląd (najlepiej białe i coś z niebieskim)

- czas wytrzymania

- wygodne

Proszę o pomoc.! Aha, i oddawajcie głosy w ankiecie, głównie z niej będę wybierał :)

1339914697-U390698.png

Opublikowano

Zależy od butów czy wygodne. Musisz się przejść do jakiegoś sklepu w swoim mieście i popróbować. Moim zdaniem Nike najlepsze. Każde buty są inne. Jedne mają taki wygląd, jedne taki. Sam sobie wybierzesz.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Najki Rozpierdalajki. Kupiłem te buty i po 2 tygodniach szły na reklamacje, bo się na czubku całe rozkleiły. Polecam ci z Adidas'a. Już ponad 3 lata je mam i 0 rozklejeń, rys itp.

Opublikowano

A ty, z czego kupowałeś?

@edit Czekam na dalsze wypowiedzi ^^

Ja kupuję zazwyczaj z małej firmy (chyba małej >.<) "McArthur". Dobra skóra, nie rwie się. Wyrosłem, zanim się porwały.

Ja miałem buty z Nike i było jak powyżej. Co do wygody to zawsze kupuję buty, które najpierw założę i pochodzę po sklepie.

Moi koledzy również nike polecają.

Opublikowano

Dodam pare swoich słów.

Buty puma , mam już 1,5 roku kupiłem za duże o rozmiar , chodze w nich ciągle prawie . Zero poważnych rozwaleń , lekko czub uszkodzony . 2miechy temu kupiłem też pumy , i idealne , raz że wygodne jak i te jaak i wczesniejsze . Nogi po 7-8 h w szkole nie smierdzą . A Dodam ze w butach puma starszych cwicze też na wf od czasu . I Nic :)

Opublikowano

Nogi po 7-8 h w szkole nie smierdzą .

Sprawdzałeś? ;d

@TheLancer

Te co podałeś to w końcu 300zł i Puma, nie jakaś tandetna firma. Na pewno po tygodniu się nie rozwalą. Jeżeli już, to pewnie wada akurat tych butów.

Co do wyglądu to podobają mi się czarne-środkowy obrazek.

Opublikowano

Ja kupiłem dziś sobie Nike Renzo Mid i polecam wygodne nie zbyt drogie, dobrej jakości ; p

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Sprawdzałeś? ;d

@TheLancer

Te co podałeś to w końcu 300zł i Puma, nie jakaś tandetna firma. Na pewno po tygodniu się nie rozwalą. Jeżeli już, to pewnie wada akurat tych butów.

Co do wyglądu to podobają mi się czarne-środkowy obrazek.

Tak, ale ja chciałbym coś z niebieskim, do bluzek by pasowało (fanatyk niebieskiego) :ninja:

@edit Przypominam o ankiecie ;]

1339914697-U390698.png

Opublikowano

A jakie Ci sie podobaja jakieś Halówki, Skejty ? Jakieś może takie stylowe bardziej nie takie do gry ani skejty ?

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Moim zdaniem te marki to jeden chuj.Wszystko produkowane w Chinach, Indonezji itp.

Co do wyglądu to bardziej mi się Pumy podobają , a jeżeli chodzi o wytrzymałość to co napisałem wyżej

Opublikowano

A jakie Ci sie podobaja jakieś Halówki, Skejty ? Jakieś może takie stylowe bardziej nie takie do gry ani skejty ?

Buty do szkoły, i wgl. do pochodzenia, a nie biegania :)

1339914697-U390698.png

Opublikowano

Puma - bieganie

Nike - piłka nożna

Adidas - plebs

Jeśli dla szpanu to kup pumę albo nike które lepiej wygląda dla Ciebie ;)

Jeśli słuchać kolegi, to kupię Nike, jeśli siebie to Puma. Piszę po to, aby otrzymać pomoc. Chce, aby były ładne i widoczne, zazwyczaj ludzie kupują czarne buty. A moje mają się wyróżniać :)

@edit Mają być to buty do szpanu :D

1339914697-U390698.png

Opublikowano

Jeżeli zależy Ci na wygodzie, oraz wszystkie inne marki odpadają to Puma, jak już chcesz kupować to polecam przez internet/allegro, o wiele taniej wyjdzie to niż w sklepie . Jakby buty nie pasowaly zawsze możesz odeslać towar .

Opublikowano

Wszystkie są dobre :) Jak coś to zapomniałeś o reeboku ;D . Ja teraz jakieś 2 tygodnie temu kupiłem buty puma za 340 zł ;P . Z prawdziwej skóry , z poduszeczkami w środku ;D Wygodnie się chodzi i jak na razie się trzymają . Widać , że szycia i klejenia są porządne ;)

Opublikowano

Te w linku fajne.

pieprzycie, koniecznie chcecie markowe buty? w sklepach można znaleźć 2x tańsze, równie wygodne i widowiskowe jak się wie czego chce :F

ale prawdziwe skarby są w lumpeksach. można wygrzebać lepsze. chuj, ja w zajebistych reebokach już trzeci rok chodzę, a kupiłem za 3 zł nówkę sztukę nie ruszaną.

ups zapomniałem, przecież wy, wielka szlachta z bogatymi rodzicami i pieniędzmi z komunii/bierzmowania to tylko w najnowszych najkach musicie chodzić :D

plebs się kłania, mój błąd, ale to taka rada na za dziesięć lat

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Te w linku fajne.

pieprzycie, koniecznie chcecie markowe buty? w sklepach można znaleźć 2x tańsze, równie wygodne i widowiskowe jak się wie czego chce :F

ale prawdziwe skarby są w lumpeksach. można wygrzebać lepsze. chuj, ja w zajebistych reebokach już trzeci rok chodzę, a kupiłem za 3 zł nówkę sztukę nie ruszaną.

ups zapomniałem, przecież wy, wielka szlachta z bogatymi rodzicami i pieniędzmi z komunii/bierzmowania to tylko w najnowszych najkach musicie chodzić :D

Daj spokój =)

do Autora :

"Z czego" polecam karton po mleku lub coś takiego =)

dacie +5%? zbieram na banana =)

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

Daj spokój =)

do Autora :

"Z czego" polecam karton po mleku lub coś takiego =)

dacie +5%? zbieram na banana =)

Nie miałem na myśli materiału tylko marki, a że ty w takich chodzisz to nie moja wina./ zbierasz na banana? wow. gz. myślałem że na rate za chleb.

Te w linku fajne.

Moi rodzice nie są bogaci, kasy z komunii nie mam ale zbieram, bo "markowe są wytrzymalsze". i ogólnie, bardziej mi się podobają?

@edit prosiłem o pomoc, a nie o krytykę. wpierdalacie sie w temat, i piszecie byle co.

Wszystkie są dobre :) Jak coś to zapomniałeś o reeboku ;D . Ja teraz jakieś 2 tygodnie temu kupiłem buty puma za 340 zł ;P . Z prawdziwej skóry , z poduszeczkami w środku ;D Wygodnie się chodzi i jak na razie się trzymają . Widać , że szycia i klejenia są porządne ;)

Nie zapomniałem, reebok mnie nie interesuje.

1339914697-U390698.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...