Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paciula

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tia, patcher mi chodzi do około 90%, później jest brak odpowiedzi i tak około 10-20 minut już mi stoi.

Nie wiem, może coś źle robię.

Opublikowano

Hmm.. czy tylko ja mam błąd z łączeniem sie jak próbuje zalogować sie na serwer?

@EDIT: a nie mój błąd.. tylko 2 CH odpalone

d527743595.png

Opublikowano

No sporo rzeczy jest u npc to nie widział bym przeszkody aby kamyk duchowy był także u npc . A w prezentacji to mogłeś wszystko skopiować (EDYTOWAC) z zapowiedzi i dać jako prezentacja a nie dając link do zapowiedzi bo jest trochę pusta prezka i na pewno nie przyciąga ludzi.

Opublikowano

wbiłem dla jaj bo i tak wiem że padnie jak ostanie kilka razy , pewnie znowu burza dedyka rozwali

dostałem bana za wh jak podajże z 20 osób jak nie więcej i podziękuje , tutaj nie będzie więcej niż 100/150 osób online ...

nie ma szans aby ten serwer się wybił

NJxbd4x.png

Opublikowano

Oto moje reupy. Torrenta nie będzie, bo nie podaliście mi trackera.

Skana też nie dam, bo plik zajmuje tyle samo co ten od HA. Dodatkowo na koncie shellowym nie mam dostępu do antyvirusa (debian)

xxxx

Te hostingi jednak do niczego się nie nadają. Propozycje innych?

Opublikowano

Serwer super, na pewno przydanie każdem do gustu.

Dlaczego super? -Najważniejsze, profesjonalna administracja!

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Oto moje reupy. Torrenta nie będzie, bo nie podaliście mi trackera.

Skana też nie dam, bo plik zajmuje tyle samo co ten od HA. Dodatkowo na koncie shellowym nie mam dostępu do antyvirusa (debian)

xxxx

Te hostingi jednak do niczego się nie nadają. Propozycje innych?

moze zippyshare ? kropka kom.

Opublikowano

serv ON już ponad 2 h i 38lvl...lol. Błądna stronie?(bo widziałem że ma być 300%expa ) czy na prawde taki jest?

Opublikowano

logo padlo nie moge sie zalogowac. Ps jak to 300% expa a na servie jest jeszcze bonus 30% to exp jest naprawde slaby.

Opublikowano

W takim tempie za 10min na serwerze będzie 10k graczy online, nie podkręcajcie licznika..

TrueKlimo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...