Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] RoyalMt2

BrendyShot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szlachcicu, osobiście stwierdzam, iż Twój serwer jest nadzwyczaj epicki, plebs może pozazdrościć, zatem uważam, że możesz być dumny z owocu swojej pracy.

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się niesamowicie, ale -'em jest to, że stronka nie działa ! :/ To może zniechęcić graczy, że nie mają dostępu do BETY.

Opublikowano

Serwer bedzie epicki to prawda lecz xMiltinka nie wiesz co to Plebs :***

Wiem kim jestes :*

Dobrze, że wiesz kim jestem.. poza tym ja wiem co to plebs, nie to co niektórzy, historia się kłania. : D

Opublikowano

Nie zagram , za dużo painta ;>

Morda. Nie spamuj bocie.

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Wy nie widzicie, że ludzie mają dość grania na takich serwerach, że z broni podstawowej robi się kolejnych 5,6 epików, a wciąż je robicie... serw dno!! nie polecam

Opublikowano

Wy nie widzicie, że ludzie mają dość grania na takich serwerach, że z broni podstawowej robi się kolejnych 5,6 epików, a wciąż je robicie... serw dno!! nie polecam

to ty czegos nie widzisz ludzie maja dosc hardow i czekaja na wlasnie taki serwer ktory postoi dluzej, nie bedzie mial miliona bugow, bedzie odpowiednio zbalansowany i taki serw przyciagnie po 2 tygodniach okolo 1000 graczy . Zaden nowy hard nie ma na to szans!

Opublikowano

Witam,

W trosce o Was i o jakość serwera oficjalny start przesuwamy o tydzień, czyli odbędzie się 6 maja 2012 roku.

Pozdrawiam BrendyShot

Prawie spadłem z fotela po tym poście , życze na starcie 100 online...

Zamiast dać z siebie 100% i wystartować w ten weekend + następny dni wolne = 9 dni

Wolicie startować za tydzień - w te następne tygodnie to się w szkole poprawki robi a nie gra.

Do tego jak narazie nie widze w zapowiedzi obecnie servera który miałby wystartować w tym tygodniu - więc konkurencja praktycznie żadna.

Opublikowano

no dokladnie popieram up teraz na dlugi wekend wystartowac najlepiej bo za tydzien to wy bedziecie mieli 75% mniej graczy wiec pozdro ;/

xbjr.png

Opublikowano

Ja jak pobieram to anuluje mi się przy 3/4 pobierania. Nie wiem co jest grane.

Jeżeli możecie w jakiś sposób pomóc pisać!

Żeby nie było spamu. Co do serwa, na pewno zagram:)

Opublikowano

oj tam ludzie potem serwer z bugami wyjdzie i będziecie mieli cofki problemy wyzywanie administracji itd .

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250,

brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy,

Profesjonalna Administracja

Start

8 Czerwca 20:00.

ZAPRASZAMY Będzie Się Działo !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...