Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] RoyalMt2

BrendyShot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum RoyalMT2 Forum jest aktualnie zamknięte. Poniżej znajduje się powód podany przez administratora.

Trwają prace nad Forum, przepraszamy! Zapraszamy potem.

Po moim poście forum zostało zamknięte więc radze im nie ufać ....

99.99% serwerów korzysta z szablonów pod fora, więc nie dziw się, że mięli podobne, czy nawet takie same..

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

99.99% serwerów korzysta z szablonów pod fora, więc nie dziw się, że mięli podobne, czy nawet takie same..

Mi o to nie chodzi ze mają szablon jak inne serwery jakbyś czytał to byś zrozumiał .

Opublikowano

a kogo obchodzi twoje forum?

hmm mój post nie był skierowany do Ciebie a do xaali (jak byś nie mógł się tego domyślić po "@xaali") :x ale ok wydaje mi się, że jak się robi coś profesjonalnie, a nie na odpierdol to wychodzić coś zajebistego, a wystarczy popatrzeć sobie na grafikę forum która z całkiem znośnej oryginalnej została zrypana ;x

Opublikowano

Oj nie.. Na to, to ja na pewno nie będę czekał śmierdzi mi tu tilianem (Czy jak to się pisało).

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Nie zagram bo jest bon 6/7 juz nawet nie patrząc ze jest na klasy.... I server z tego co zauwazylem mocno is pomaga bo krwiste i inne przepustki w is i niby mozna wydropic tylko zapewne bedzie mega trudno. Ogolnie 6 i 7 bon skasuje wielu graczy nie mam zamiaru grac z tymi bonami nie wazne jakie wartosci przyjmują.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zaraz gimbusy będą przeżywać że jest diss na serwer, nie dajemy startować, a taka prawda. potem będziecie plakac o zasrane SM i wydane złotówki.

Widać że paina jest od zajebania. Jeżeli ktoś się wkurwi to ddosy macie murowane. radze otworzyć rejestracje, bo później może być za późno. Chociaż ludzie są zrażeni już do privów po Tilianie, troi itd. : )

Po samej prezce lepiej nie oceniać. Bo kurwa każdy serwer robi w chuja zajebiste prezki a potem od zajebania bugów. "PROFESJONALNY" team. a taka prawda, że ludzie za darmo nic w tym świecie nie zrobią i zawsze znajdzie się debil który to rozpierdoli. Najlepiej team 1 osoba lepiej ogarnęłaby albo znajomi z rl. Teraz jest era privów które robią 16 latki.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

i kolejna zapowiedz na ktora rzucila sie masa 15 latkow piszacych jaki to on nie pro lalala a potem z doswiadczenia beda plakac ze nie na czas to tamto sramto

jak ruszy to obadamy teraz nic nie mozna o nim powiedziec

xbjr.png

Opublikowano

Ja nie wiem czym wy się jaracie, prezentacja to częściowy klon Tiliana. Team który robi tego dedyka nie potrafi nawet napisac kilku własnych zdań. Mydlicie tylko oczy, jakie niepowtarzalne misje możecie posiadac skoro nie potraficie sklecic kilku zdań wstępu, nie wspominając o fabule serwera, której po prostu nie ma. Zebraliście wszystko co jest na topie w jeden wielki szajs i tak tego na moje nie ogarniecie po prezentacji, która dane mi było ujrzec. Nara, nie zagram na 100% a serwer raczej zadusi konkurencja, ale próbujcie, może uda wam się zdoic tyle co na Tilianie.

royalmt2.png

Wszystko, co do tej pory znałeś ulegnie zmianie.

Nowy świat, nowe przygody, nowe wyzwania.

...

logo2la.png

Wszystko, co do tej pory znałeś ulegnie zmianie.

Nowy świat, nowe przygody, nowe wyzwania.

...

ratyh.png

Exp: Exp został wyśrodkowany nie jest trudno expić ale i też łatwo. Poprzedzając pytania wszystkich typu 'który lvl zdobędę w 1dzień' odpowiadamy: 100 Poziom będzie do zdobycia w ok. 2dni

(w zależności od regularności gry)

Drop: Zmniejszyliśmy tak drop śmieci, że nie przeszkadzają już one w expieniu. Jednak dropią ciekawe rzeczy z wszystkich potworków, ale nie zdradzę, jakie to są przedmioty i, co one dają.

Yang: I tutaj będzie chyba największe zaskoczenie. Dropią trzy rodzaje pospolitych "sztabek" u nas jest to Królewskie Złoto. Ich wartości to: 5.000Yang, 10.000Yang, 15.000Yang, a sam drop pieniędzy został zwiększony o ok. 2 razy względem Metin2.pl. Dlaczego? Jak wszyscy dobrze wiedzą: nie idzie zmienić maksymalnej ilości yang wekwipunku (Max. 2.147.xxx.xxx), dlatego stworzyliśmy Królewskie Złoto jako przedmiot handlowy. Dzięki temu rozwiązaniu zapobiegnie to szybkiemu przekroczenia granicy dopuszczalnej. Dodatkowo powiększyliśmy minimalnie limit yang w ekwipunku z 2kkk na 2.100.000.000 Yang

ratyg.png

Exp: **150x** - Poprzedzając pytania wszystkich typu 'który lvl zdobędę w 1dzień' odpowiadamy: 100 Poziom będzie do zdobycia w ok. 3dni (w zależności od regularności gry). Powiększyliśmy prawie wszystkie spoty poza M1 dwukrotnie.

Drop: Zmniejszyliśmy tak drop śmieci, że nie przeszkadzają już one w expieniu. Jednak dropią ciekawe rzeczy z wszystkich potworków, ale nie zdradzę, jakie to są przedmioty i, co one dają.

Yang: I tutaj będzie chyba największe zaskoczenie. Dropią trzy rodzaje sztabek, ale tutaj duża zmiana w przeciwieństwie do wszystkich serwerów. Ich wartości to: 5.000Yang, 15.000Yang, 25.000Yang, a sam drop pieniędzy został zwiększony o ok. 2,5 razy względem Metin2.pl. Dlaczego? Jak wszyscy dobrze wiedzą: nie idzie zmienić maksymalnej ilości yang w ekwipunku (Max. 2.147.xxx.xxx), skoro tak, to postanowiliśmy usunąć przyzwyczajenie z reszty serwerów typu medium i fun, że przedmiotem handlowym jest "bryłka". Dzięki temu rozwiązaniu zapobiegnie to szybkiemu przekroczenia granicy dopuszczalnej. Oczywiście Bryła Złota również znajduje się na naszym serwerze o wartości 400.000.000 Yang. Dodatkowo powiększyliśmy minimalnie limit yang w ekwipunku z 2kkk na 2.100.000.000 Yang

Opublikowano

Oj dobra tam... niedługo wszystkie prezentacje będą te same, chociaż to nie jest to samo... to jest odwzorowanie się od tego serwera... a kto zabroni? jest to zabronione? to nie kopia, tylko odwzorowanie się. Prawda jest taka prezentacja jest ok, wejdziesz na serwer.. a nie nawijasz tutaj cały czas o prezentacji, 'skopiowane od tego od tamtego od sramtego' czeszczysz jak stare prześcieradło jednym słowem.

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Opublikowano

Oj dobra tam... niedługo wszystkie prezentacje będą te same, chociaż to nie jest to samo... to jest odwzorowanie się od tego serwera... a kto zabroni? jest to zabronione? to nie kopia, tylko odwzorowanie się. Prawda jest taka prezentacja jest ok, wejdziesz na serwer.. a nie nawijasz tutaj cały czas o prezentacji, 'skopiowane od tego od tamtego od sramtego' czeszczysz jak stare prześcieradło jednym słowem.

Jakie odwzorowanie człowieku, to niemal kopia i świadczy tylko o ''twórcach''. Temat nie dotyczy serwera kolego tylko jego prezentacji o ile się nie mylę i mam prawo ją pochwalic lub skrytykowac.

Oceniam prezentacje w skali 1/10.

Pomocnik
Opublikowano

Po prezentacji widać, że dobry serwer się szykuje, więc nieuniknione będą ataki. Mam nadzieję, że jesteście choć trochę zabezpieczeni :>

@up

w niedzielę startuje beta i potrwa do 29.04, a oficjalny nie wiadomo jeszcze.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że brakuje wam kreatywności, a to podstawa przy chęci postawienia dobrego serwera ;x + ja tam swojego zdania nie zmieniłem serwer padnie bardzo szybko ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...