Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

175you To Juz Koniec :)

ZychuP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Slasher Napisał:

To się okaże ale kurde do is'a wogule nie moge wejsc i od kogos z mpc ktory jest w gildi mpcteam z czerwonych dal mi 2 biale perelki smile.gif
ja jestem z mpcteam shinsoo , ja ci dalem 2 biale perly:P , jak cos to ja NumberOne , 80 lvl Wojka Body xddd

to SERW OFICJALNY a Nie BEta-.-

Opublikowano

powiedzcie mi jeszcze raz skad wiecie ze to oficial ??? jakis gm czy ga wam pisal na czacie czy tylko niby PW - (prywatna wiadomosc ;D )

Opublikowano

powiem tak , polacy chca wypierdolic noobów , Neosów piszac ze to serwer beta + ze is nie dziala czy cos. zeby nie bylo lagów pisalem z GM , angielskim odpowiedzial mi tak :

Server Beta? No , is Not Server Beta, this Official Server , GM's Search's BUG's and Hole(dziura) and repair ItemShop , Account Not Deleted. GoodBye

Opublikowano

It is testing time!Not retain the data ze stronki 175you.cn ;]

ktos potrzebuje slownik??

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Tak tak...kazdy cos znalzazl kazdy cos pisal...i kazdy ma swoje zdanie .....tylko beta powinna sie skonczyc jutro a jeszcze trwa ;]

jA Nop

Opublikowano

Działa teraz IS. Znów szkaty kupuje. Trzeba poprostu wyczuć moment.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

@ViruS181

warna mu !11 za sygnature ona jest za duża max regulaminowa to 600x200 <3

Opublikowano
mam pytanie to jest strona do isu w 175you??

hxxp://www.175you.cn/test_/default.php

Tak to jest stronka do Is'u ktora poraz 100000 jest off ale za 10 minut bedzie on i zdazysz zamowic 2 szkaty reapera ;]

jA Nop

Opublikowano

mam wielka prosbe , poda mi ktos id do bonów chodzi mi o takie cos na spolszczeniu to wyglada tak : Pierscien Lucy , Fajerwerki i chcialbym ich id bo chce sobie powsadzac : Silny przeciwko Wojownikom...

Opublikowano

a gdzie jest temat do handlu ? jak temat o privie to i o wszystkim , a to ze tu jest taki buredel to handel dział bym wogole tu nie znalazł

zjebany serv w chuj........ takie lagi ze bijesz pare grupek i DC

w DT to masakra wogole kurwa nie da sie dojsc do kowala.. lagi spam i lamerstwo..

polaczki spamuja chata pojebany wiadomosciami jdnym slowem LAG

Opublikowano

UP@

Proste.. ne0 Kidy sie dorwały .. i nie mowcie ze sa tylko w polsce.. w Niemcach tez sa ne0 kidy ktore buguja zawsze serva.. Przeciez to oni znalezli te all bugi i to przez Niemcow polowa privow nie dziala.. ale ne0 z PL to tez nooby ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...