Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

175you To Juz Koniec :)

ZychuP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkoncu przyszedl czas na koniec BETA. Ja sie troche z tego ciesze bo serww nudny byl ;] A wy?

@Edit

NIe dzialal mi serw od 15 do 15:05 ,pisalo blad laczenia potem to konto nie istnieje i bylem pewny ze koniec BETA. SORKI ZA POMYLKE! ;]

jA Nop

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jednak nie koniec BETA ;]. Serw od 15 do 15:05 nie dzialal poprostu nadal mam konto,postac i hwang xD

jA Nop

Opublikowano

Radzę wam włożyć Hwang do magazynu itp. Bo jak nie usuną kont to moze tam zostanie ;p Raz mi się tak udało

Opublikowano

mi wszystko działa i to chyba nie beta bo Niemcy wczoraj panikowali ze o 15 ze będzie reset

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

wie ktos co jest?? stworzyłem konto i ściagnełem launcher do chinskiego metka. wpisuje login i haslo i nie dziala

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

podobno to nie jest beta bo Niemcy

sygnak.jpg

18706.pngwarrockplayerym9.png

" Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia Nie mam się czym bronić - popatrz Trzymam ręce w kieszeniach . "

Opublikowano

No były. Ale z tego co pamietam byly tez stalki +9 i bojowe +9 xD i 86lvl na poczatek. Na lw.yt2sf byly szkaty i nie byl beta. Niestety serw padł. Wg mnie oni dali tyle Sm monet w Is'ie , a nie tego u handlary ,zeby powstrzymac serwer przed upadkiem ;] POCZEKAMY ZOBACZYMY !!!

jA Nop

Opublikowano

Moim zdaniem to Beta;P Ale postac jeszcze mam chodz czekalem wczoraj do 1.00w nocy czy usuną postac dzis rano tez i nie usuneli:)Mam maly problem przy logowaniu... gdy pokazuje mi sie postac i daje enter weby wejsc nic;/ i po jakims czasie mnie loga;P

Opublikowano

hmmm... mi wszystko dziala ;p

tylko troszke laguje ale ujdzie

aha i moze podam id na szkaty moze sie komus przyda. riper : 50082, krolowa pajakow : 50073, ognisty krol : 50079

Opublikowano

Dziala wam is o_O bo ja mam cos takiego

请尝试以下操作:

* 确保浏览器的地址栏中显示的网站地址的拼写和格式正确无误。

* 如果通过单击链接而到达了该网页,请与网站管理员联系,通知他们该链接的格式不正确。

* 单击后退按钮尝试另一个链接。

HTTP 错误 404 - 文件或目录未找到。

Internet 信息服务 (IIS)

Obecnie nick : ZakonMarii lub Zakon4Fun :P

Opublikowano

@3x up

Znany błąd 404 Not Found czyli serwer stronki padł.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Trzeba umiec korzystac z tej stronki ;D

EDIT: Jak mi skasuja syrka +8 to pojade do chin i im zajebie pliki serwowe, a przy okazji im w morde dam i w ogle xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...