Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić przed egzaminami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie potrzebuję Informatykę/Angielski/Polski/Matematykę do technikum w opisue szkoły widnieje ze musze miec w sumie 65 pkt z tymi 4 ocenami z tych przedmiotów

Informatyka (4 mam) będzie 10 pkt Angielski (3 mam) 10pkt i polski matematyka tylko po 2 pkt bo mam dopy z tych przedmiotów to w sumie mam 24/65 i resztę pkt musze na egzaminie docisnąć.

Co to za problem 65 pkt wycisnać... ja z egzaminu nie licząc ocen miałem 70 pkt. Ktoś tam wyżej pisał że za 3 jest 8 pkt, teraz za 3 jest 10 PKT a za 2 2 pkt .

fs_pc.png

Opublikowano

Ja przed egzaminami miałem na to wyjebane.Chodziłem normalnie do szkoły,w domu wyjebka a jak przyszły testy to z Polskiego 36pkt,matmy 29 i Angielski 46..Także nie stresuj się.Co do tego technikum hmm,mój kumpel poszedł do technikum samochodowego i ze średnią 2 coś się dostał a egzamin napisał gorzej ode mnie.

25kr0nq.jpg
Opublikowano

Hm... Ja już to mam za sobą. W moim przypadku było 0 nauki tylko pilnie uważanie na powtórkowych lekcjach, polecam siedzieć w 1 ławce i mi to wystarczyło miałem ponad w sumie ponad 115 pkt i dostałem się na elektronika do najlepszego technikum w rankingu więc nie ma co się stresować jak ci to pójdzie.

Opublikowano

E tam zostala budowlanka.

A tak serio do zakuwaj do ostatniej minuty ale bez stresu i z przerwami chociaz nie wiem kurwa to koniec gimnazjum a nie matura to chyba nic trudnego.

wakow9.png
Opublikowano

Jak jesteś tępa dzida to do nauki k*rwa ;) Zresztą Polska potrzebuje takich ludzi, więc powodzenia. Ja na testy gim. się nie uczyłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...