Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 błąd

XIIgrotVII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O prosze, myślałem, że tylko ja miałem coś takiego. Ludzie, to prawda, ja miałem to samo i też przez tą durnowatą grę metin2. Ja zrobiłem formata i już wszystko pięknie działa.

Opublikowano

O prosze, myślałem, że tylko ja miałem coś takiego. Ludzie, to prawda, ja miałem to samo i też przez tą durnowatą grę metin2. Ja zrobiłem formata i już wszystko pięknie działa.

ok thx ;d bo oni mi tu pierdolili o ruszanie kablem xD thx ;) masz Lubie to !; d

50postów

100postów

Opublikowano

Wczoraj siedziałem z kolegą graliśmy w CoD i miałem taką samom sytuacje.

Kumpel pokręcił i poprzyciskał kabelkami do głosnika i działało. Nic Ci nie da format bo to nie ma nic wspólnego, a wątpię, że przez jakiś plik możesz uszkodzić głośnik.

Jeżeli nic to nie da to nowe głośniki/nową kartę dźwiękową kup.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

Zobacz czy są wgl dobrze podłączone :) to po 1

po 2 może zaktualizuj sterowniki..

po 3 jeżeli to nie pomoże to możliwe że nie ma to nic wspólnego z metinem.. poprostu ze starości?

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

W dupie byłeś, gówno widziałeś, problemem jest karta graficzna i krata dźwiękowa, tak karta graficzna też ma coś wspólnego z tym. Ja miałem zawsze tak, że psuła mi się grafika w grze i działo się to tylko podczas gry w metina! Inne gry takiego gówna nie robiły. Wtedy zaczyna mi komputer głośniej chodzić i zacina się na jakiś okres dwóch minut. Potem pojawia mi się menedżer audio Oo, wyobrażacie sobie? I 2 pytania:

1. Czy dobrze podłączony jest sprzęt? ( w tym przypadku głośniki )

2. Czy dobrze podłączony jest mikrofon?

I jeszcze na dodatek--> Proszę sprawdzić, czy nie są uszkodzone wejścia w komputerze, nie rozumiem.

Ja nie mam pojęcia dlaczego tak mi się działo, ale tylko przy metinie, wytłumaczy mi to ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...