Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 błąd

XIIgrotVII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo :D ostatnio grałem w metina ... poszedłem nakarmić psa i mi głośniki przestały działaćjak grałem w metina ... po chwili wgl. nie działały -.-

teraz wgl nie dzialaja... Nie wiedziałem gdzie ten temat więc dałem go tutaj...

czasem słychaćkawałek zdania z filmu czy z muzyki

jeśli nie ten działto prosze o przenieśienie bo nie wiem gdzie to dać..;/

(za każda odp. na temat daje lubie to ! xD

50postów

100postów

Opublikowano

Heh , pierwsze slysze , zeby gra popsula glosniki xD

Pewnie glosniki Ci sie zepsuly , sprobuj je podlaczyc u kolegi i zobacz czy dzialaja .

Opublikowano

Heh , pierwsze slysze , zeby gra popsula glosniki xD

Pewnie glosniki Ci sie zepsuly , sprobuj je podlaczyc u kolegi i zobacz czy dzialaja .

Działają ... dzwięki słychać 2sek. raz na 25min -.-

50postów

100postów

Opublikowano

nie ma to nic wspólnego z grą. najzwyczajniej w świecie głośniki padły, lub masz wirusa i zainfekował sterowniki karty dzwiękowej

Opublikowano

nie ma to nic wspólnego z grą. najzwyczajniej w świecie głośniki padły, lub masz wirusa i zainfekował sterowniki karty dzwiękowej

a wiesz może co zrobić żeby działały?

50postów

100postów

Opublikowano

przeskanuj kompa czy nie masz żadnego wirusa, jak masz to wylecz/skasuj jak to nie pomoże to nie wiem. nowe głośniki lub zapytaj w serwisie może karta dźwiękowa :)

Opublikowano

Odłącz kable od głośników i włącz lub wyłącz komputer i włącz

kompa wylaczyc i wlaczyc to robilem i nic...

a jaki kabel odlaczyc bo mam 2 ...

od prądu czy od kompa?

przeskanuj kompa czy nie masz żadnego wirusa, jak masz to wylecz/skasuj jak to nie pomoże to nie wiem. nowe głośniki lub zapytaj w serwisie może karta dźwiękowa :)

akurat kompa przed twoim komentarzem zaczelem skanowaćxD

50postów

100postów

Opublikowano

Pro xD

@

żeby nie było spamu

głośniki ci się po prostu popsuły, kup nowe albo graj bez dźwięku xD

Opublikowano

a ja ci powiem ,ze kabel ci nie styka i tyle jesli dziala raz na jakis czas ... wlacz muze i zobacz kabel , wiesz obracaj go lekko itd.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nowe głośniki kup, kabel może nie łączyć, zainstaluj sterowniki do karty graficznej, Bo 1 raz słysze aby od gry popsuły się głośniki a szczególnie aby :huh: virus zainfekował sterowniki do karty graficznej <_<

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Zobacz czy sa dobrze podłączone,odłącz je i podłącz znowu jesli to niepomoże to zresetuj kompa możesz popatrzec też czy nie masz uszkodzonego kabla od głośnika lub czy nic ci do głosnika nie wpadło. Nic wiecej tu nie wymłodze bo nie wiem jak te głosniki wyglądaja ani z jakiej są firmy.Mam nadzieje że znajdziesz usterke.

O bym zapomniał przeskanuj kompa kilka razy i usuń śmieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...