Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban Powerleveling

heniekn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby tak. Ale tak naprawdę Nexon tylko Hackerów powinien banować(tzw. Pernamentnie), a resztę na 1 rok. PO roku konto powinno się automatycznie odblokowaywać. I jeśli poszedł by na nas raport z podobną sytuacją już po odbanowaniu konta po tym roku to wtedy Ban na Perm.

I tyle. Zawsze coś. Wprawdzie w rok można wbić drugi LVL 2LT. Ale po odbanowaniu można by było sobie giftnąć na te nowe 2LT coś, lub z tego nowego na stare, bo powiedzmy mamy więcej broni na Perma lub NX-o nam tam zostało.

Ale to tylko marzenia, które niestety nie ujżą rzeczywistości.

Zawsze to co napisałem zwiększy jakoś szanese na UNB niż jak by nic nie napisał.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

ile lat gram w combata i zyję tak do momentu kiedy przestanę nie pojmę nexona dlaczego banuje za powerleveling <perm ban> i glitche z bugami < skoro to są ich błędy>

bez youtuba

Opublikowano

Dokładnie , ale co tutaj dużo mówić gra tylko tylko tylko jestest pod sklep , mapke raz na 2 lata dadzą , i pare broni czassami co tu poradzisz , niema co się oszukiwać jest tak zwany czas pięniądza ;x.

1386958799-U112610.png

Specjalista
Opublikowano

ban na 100% i nic nie poradzisz, jak Cafere Cie zabił to odrazu dostał kicka, i widać to na tym samym screenie, inne też są podobne akcje tylko nie widać ichj na tym samym screenie

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...