Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban Powerleveling

heniekn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie wywalałes za other...

Jednak 12 kicków aż to nieco za dużo możesz pisać że ich wywalałes tego za to tego za to lecz wątpie że sie wybronisz mozesz sie odwołać ale wątpie ze to pomoze

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

jeżeli masz jakieś screeny że nie stosowali się do zasad panuja.cych na roomie to probuj

lecz jezeli kickales za to ze cie zabil to bardzo dobrze ci tak i nie masz po co pisać bo największe noobstwo w combacie dać jakiemuś durniowi mastera co kicka lepszych od siebie ;)

jak się przyznasz za co kickales to się może coś zaradzi ;)

bez youtuba

Opublikowano

W zasadzie..

Wywalałeś za other (tak samo jak nn napisał)

Więc..

Nie rozumiem gdzie tu jest Power lvl. , jeżeli moderatorowi coś nie przypasuje to może kikać, przecież nigdzie w regulaminie nie jest napisane że nie może,przecież po to jest ta funkcja omg.

Związku z tym nie wiem oco chodzi temu neosowi (pewnie niemcowi).

Możesz coś tam napisać, typu to co my tutaj piszemy.

Kikałeś bo chciałeś, ew.łamał twoje zasady z jakąś bronią (coś tam wymyśl xD) i tyle.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

maxiu mylisz się i to grubo ;)

Jeżeli gość nie napisze nic za co kicka , nie upomni ani na roomie ,nie ma nic napisane czego nie wolno i kicka każdego lepszego gracza podając powód OTHER to ban murowany .. 12 kickow w 3 minuty to jest jakaś masakra ...

osobiscie abuserom jestem tak smo przeciwny jak i hackom nie cierpie sukińsyństwa dlatego niech nexon bardziej zaostrzy zasady co do użwyania tej funkcji ...

Jeżeli kickaleś bo cie zabijali to bardzo dobrze ci tak , nie bierz się więcej za coś czego ci nie wolno , a jeżeli upominales prosiles lub ktoś złamałtwoje wyraźnie zaznaczone zasady to możesz mieć pretensje do nexona i próbować odwoływać ;)

bez youtuba

Opublikowano
Jeżeli kickaleś bo cie zabijali to bardzo dobrze ci tak , nie bierz się więcej za coś czego ci nie wolno , a jeżeli upominales prosiles lub ktoś złamałtwoje wyraźnie zaznaczone zasady to możesz mieć pretensje do nexona i próbować odwoływać

No tutaj się zgodze, CryEngine leci i już..kicka bo za dobry to nie masz gry w tym roomie.

maxiu mylisz się i to grubo

Jeżeli gość nie napisze nic za co kicka , nie upomni ani na roomie ,nie ma nic napisane czego nie wolno i kicka każdego lepszego gracza podając powód OTHER to ban murowany .. 12 kickow w 3 minuty to jest jakaś masakra ...

Wiesz..ja tylko wysunąłem teorie na temat jak by mógł (teoretycznie) jakoś się wybronić z tego bana xD

Mógł coś zawsze dopisać że za np.P90 TR czy za speca wywalił go..

osobiscie abuserom jestem tak smo przeciwny jak i hackom nie cierpie sukińsyństwa dlatego niech nexon bardziej zaostrzy zasady co do użwyania tej funkcji ...

Jak nie umi używać funkcji więc...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wiesz..ja tylko wysunąłem teorie na temat jak by mógł (teoretycznie) jakoś się wybronić z tego bana xD

Mógł coś zawsze dopisać że za np.P90 TR czy za speca wywalił go..

no ale tak nie zrobił wiec zasłużony ban

btw. to była gra na snajperki więc tym bardziej mniejsze szanse na odbanowanie ;)

bez youtuba

Opublikowano
btw. to była gra na snajperki więc tym bardziej mniejsze szanse na odbanowanie

TO już raczej po acc.

Jeżeli temat zamkną, to olany raport.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zawsze możesz do suportu napisać ..

Chociaż jak jest sprawa nie ruszana, to jej nie ruszaj bo CI mogą jeszcze bana wklepić xD

Obczaj to.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Other ciężko udowodnić ale tak wiele kicków

Jeżeli miałbym stawiać moją rękę na ucięcie powiedziałbym że bana dostaniesz

Opublikowano

Wlasnie na tym koncie co kickalem dostalem bana na perma i nie wiem czy da sie odwolac od tego bana.

Jeśli tak to nie ma bata nie odbanują cie.

Opublikowano
Aha czyli juz po koncie?

Tak poszło na opał.

Sprawdz jeszcze na stronie nexona, zaloguj się i zobacz do którego roku masz bloka.

Możliwe, że tak ale możesz się skontaktować z FM na forum Nexon'a i on ci powie czy to 100% ban.

Chyba Gm'em xD

//jak nie wiesz kto to FM to nie mów ok ?

//To się nie rzucaj tak.

//to nie komentuj...

//Bd pisał co bd chciał

//Nie zabronisz mi tego pff.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

rob nowe konto i myśl na drugi raz zanim coś użyjesz , oby to była dla cb nauczka ;)

A jak masz czas to czekaj az odbanują :D

bez youtuba

Opublikowano

Hehe. Nie no spróbuj. Nie hackowałeś. Możesz napisać, że tych na początku kickałeś za dziwną grę. Powiedzmy że wyglądało jak by mieli teksturki.

Ze 3 za to że cię zabili.

A tego ostatniego za to, że cie banem straszył. Napisz że nie robiłeś zdjęć bo nie sądziłeś, że dostaniesz bana za kickanie. I jest jakaś nadzieja.

Jak odbanują to Claya za pomysł na 7D dla mnie.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

@up napisałby takie coś Ze 3 za to że cię zabili.

To by napewno nie dostał ub za to..

Moim zdaniem tyle kicków to pozamiatane

Opublikowano

Mi zbanowali konto do roku 2039 i pisałem do nich w tej sprawie nie dawno że mam już konto ponad 2 lata zbanowane czy mogli by mi od banować lub czy mógł bym coś zrobić w tym kierunku.

To nawet się nie po kwapili odpisać ....

Widzę że kolega Heniek z Lublina jak ja :D

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Mi zbanowali konto do roku 2039 i pisałem do nich w tej sprawie nie dawno że mam już konto ponad 2 lata zbanowane czy mogli by mi od banować lub czy mógł bym coś zrobić w tym kierunku.

To nawet się nie po kwapili odpisać ....

Widzę że kolega Heniek z Lublina jak ja :D

2039 rok to ogólnie perm czego byś im tam nie napisał i tak ub byś nie dostał perm to perm to tak jakbyś wbił LTC w 1 dzien na hacku dostał bana na perm i za rok sie ubiegał o unbana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...