Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolisz Battlefield Bad Company 2 czy Battlefield 3?

Great White

Co wolisz?  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bf2 czy Bf 3?

• Bad Company 2
      18
    • Battlefield 3
      37
    • Butterfild 3
      0
    • ,,to podrupka gta sa nadreas
      11

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

BF3 jest cholernie nafaszerowany bugami! Troche to żenujące, bo odwołali wydanie BF 1943 I Onslaught na PC. Ponieważ chcieli, aby "trójka" była bliżej ideału.

Tak na prawde gówno zdziałali. Osobiście wole BC2 choć grałem w obie części.

BC2 jest wg mnie najlepszym FPSem, jaki kiedykolwiek powstał.

PS. Odkopuje temat, bo jestem archeologiem :D

graphic.png

Opublikowano

To jak zadać pytanie wolisz jechać maluchem ( BF2 ) czy Proshe ? (BF3)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@CODER_BEST

Ja pozwole sobie zastosować porównanie, czy wolisz zaje*istego, starego, dobrego kałacha (BC2) czy słabego, ciągle zacinającego sie m4 (BF3)

Kałach jest perfekcyjnym karabinem szturmowym, zaś m4 ładniej wygląda, aczkolwiek działa o wiele gorzej (zwłaszcza w trudnych warunkach)

graphic.png

Opublikowano

W żadnego nie gram bo stawiam kloce w Minecrafcie, ale z filmików fajniejszy BF 3

Pozdro dla wszystkich fanuf Klocucha

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Obie gry są dobre, gdy wyszło Bad company 2 to grałem w to dzień i noc. Bardzo mi się spodobało, potem wyszedł bf 3 i jeszcze mocniej mnie wciągnął. W bf3 jest lepsze odblokowanie broni, massa gadżetów do niej no i ogółem multi jest lepszy.

Właśnie się zastanawiam nad kupnem BFBC2, żeby pograć na multi bo jak wiadomo, na piracie nie działa. Single w BF3 przeszedłem, a w BFBC2 nie grałem, odpowiem po kupnie :)

da się grać na piracie -.- Chcesz? PW

skpUo.png

Opublikowano

Jeśli oceniamy multi to BF3 jak dla mnie lepszy.

btw. Wie ktoś jak naprawić glicza na początku gry? Gram chwilę, zacina się gra i nie ma już opcji grać dalej.

Opublikowano

@CODER_BEST

Ja pozwole sobie zastosować porównanie, czy wolisz zaje*istego, starego, dobrego kałacha (BC2) czy słabego, ciągle zacinającego sie m4 (BF3)

Kałach jest perfekcyjnym karabinem szturmowym, zaś m4 ładniej wygląda, aczkolwiek działa o wiele gorzej (zwłaszcza w trudnych warunkach)

To kup lepszego kompa jak ci się BF3 zacina :) To już nikogo wina.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...