Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolisz Battlefield Bad Company 2 czy Battlefield 3?

Great White

Co wolisz?  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bf2 czy Bf 3?

• Bad Company 2
      18
    • Battlefield 3
      37
    • Butterfild 3
      0
    • ,,to podrupka gta sa nadreas
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to wgl są za odpowiedzi w ankiecie... OMG. Wiadomka, że BF3. Żadne różnice?

Tryb multiplayer w Battlefield 3, to w zasadzie kilka rozwiązań znanych z Bad Company 2. Mamy tutaj niemalże takie samie tryby rozgrywki, a największa liczba zmian dotknęła tak naprawdę systemu odblokowywania nowych broni, gadżetów i ulepszeń. No i oczywiście w wersji pecetowej, którą miałem okazję testować mamy możliwość pogrania na jednej mapie z 63 innymi osobami.
1359062624-U334301.png

Opublikowano

Właśnie się zastanawiam nad kupnem BFBC2, żeby pograć na multi bo jak wiadomo, na piracie nie działa. Single w BF3 przeszedłem, a w BFBC2 nie grałem, odpowiem po kupnie :)

Opublikowano

Właśnie się zastanawiam nad kupnem BFBC2, żeby pograć na multi bo jak wiadomo, na piracie nie działa. Single w BF3 przeszedłem, a w BFBC2 nie grałem, odpowiem po kupnie :)

Kupuj bo zajebisty,sam na allegro kupiłem klucz za 30 zł i już mam 16 level :D

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Ja osobiście BF 3 mam na PS3 i na prawdę dobrze się gra . Bez zacinek bo wiadomo że konsola , multi super tyle że mnie cheaterów niż na PC . Z BC2 nie ma co konkurować bo w BF3 jest większa mapa i lepsza grafa . Ogólnie w BF3 są lepiej odwzorowane bronie i całą rozgrywkę poprawiono .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Gość malutki688
Opublikowano

Wolę Bad Company 2 ponieważ,jest bardzo tania,a prawie niczym się nie różni od Bf 3,tylko ma mniejsze wymagania.

jak to niczym sie nie roznia-_- mozna by ksiazke napisac o roznicach...

obecnie wole BF 3 ale uwazam ze najlepszym bf-em byl wlasnie bc2.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

bf3 nie gralem ale w bf2 bc2 gralem przelotnie jak bym mial dobry laptop lub pcet wzialbym bf3 aha powie ktos mi czy pojdzie mi bf2 bad company 2 na procesorze

2x2 ghz? i 3gb ram

Opublikowano

BCBF 2, bo nie da sie tam klaść, ale za to w bf3 jest CQC <3 :<

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Następne dziecko klocucha -,-

Nie wiem czemu ale wybrałem Battlefield 3,a nawet w niego nie grałem.W bad company 2 grałem sporo czasu,bardzo mi się podobało,lecz po obejrzeniu wielu filmików,recenzji battlefield 3 bardziej mi się spodobał ma więcej odblokowań,grafika,czołganie,więcej map,są dodatki to chyba minus i + bo trzeba lub można dopłacić ale można mieć sporo map.

Głos pół na pół :)

logo1.png
Opublikowano

Porównanie Natalii Siwiec do mojej babci : )

Wiadomo, że BF 3 jest lepszy, nie tylko pod względem grafiki

skpUo.png

Opublikowano

battlefield 3 strasznie drogo wychodzi - premium 200 zł :O.

jednak kiedy usunęli input laga gra się na prawdę wyśmienicie (ps3).

BC2 jest świetną grą, jednak bf3 z ciągłymi aktualizacjami i DLC staje się lepszy od starszego brata.

BF3.

Opublikowano

Bad Company 2. Dlaczego? Nie był nastawiony na kasę, pod względem map jechał z BF3 jak chciał, bronie o wiele lepsze (w bf3 teraz latają tylko z A3, F2000 i aekiem), no i ten klimacik.

Opublikowano

Bez wątpienia bf3. Chociaż podobno teraz jak kupisz samo bf3 to nikt nie gra i trzeba kupować te dlc. Porażka. Ogólnie strasznie na kasę lecą.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...