Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Z1b1teD ( nad używanie grupy mpcforum)

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No własnie , zmieniliscie mu nick to ja też chce , i Co że nie mam gold'a ? Nie można inaczej traktować użytkowników tego forum.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Ciekawe jaki interes miałby Ace w robieniu nas w chuja, sam niedawno poleciał za bronienie SPAT'a, na jego miejscu większość z Was by się wkurzyła i robiła dziś za hejtera, a on woli zamiast tego na spokojnie wyjaśnić sprawe. Widać mamy w temacie fana od teorii spiskowych.

W dodatku, pisanie na gg to nie dowód? To już całkiem nie wiem co tu ma się pojawić.

Mój ostatni post w temacie.

Zav

Opublikowano

Ale zrozum koleś że AceBoy nie ma nic do tego , jest to wina Geoninga który zmienia nicki ludzia na mpcforum bez gold'a oraz innych rzeczach . Czyli zdarza się. Powinien teraz ponosić konsekwencje swoich błędów ^^ .

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Ale zrozum koleś że AceBoy nie ma nic do tego , jest to wina Geoninga który zmienia nicki ludzia na mpcforum bez gold'a oraz innych rzeczach . Czyli zdarza się. Powinien teraz ponosić konsekwencje swoich błędów ^^ .

Chyba wyraźnie napisał, że tylko przekazuje to co Geo mu napisał.

Ludzie trochę wyobraźni.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Moim zdaniem oni nie powinni ani banować i moderować. Powinni mieć zwykłą rangę. Najwyżej rekrutacja na modów minecraft zwiększyła by się

z 4 modów na 5 lub 6, i nie było by problemu.

Ja nie mówię, że to nie sprawiedliwe, ale śmieszne jest to, że oni bez okresu kida banują osoby, jak oni mają ogarniać włącznie dział.

xD

OndteAw.png

Opublikowano

Panowie, praca na ten temat wre, w najbliższym czasie administracja powie Wam co i jak. A obecnie nie wiem czy jest sens kontynuowania tej rozmowy - w trosce o Wasze paski warnów i ewentualne bany.

Opublikowano

Administrator Seldek prosi o spokój. Wszystkie formy flame waru zakończą się warnem. Sprawa rangi, zmiany nicku jak i reszty spraw zostanie przeanalizowana w najbliższym czasie (możliwe, że jeszcze dzisiaj).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...