Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga]Z1b1teD ( nad używanie grupy mpcforum)

TortiLLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Weź wyjdź, interpretujesz wszystko inaczej. Masz max 12 lat, dziwne że boisz się wejść albo gadać na TS'ie gdy jestem w roomie z kimś... Jesteś zwykłym hejterem, zachowujesz się jak mój kuzyn który chce mieć wszystko i jest zazdrosny o większość rzeczy. Ranga teamu minecraft nie daje możliwości zmiany nicku i on sobie ustalił to z geo, więc się nie wtrącam ...

@Mou

Ja swój okres próbny przeszedłem 2 razy i później jako mod wyleciałem zawsze za obijanie się ;D. Co do tego że takie prawa mamy, po ostatniej akcji z permem za multi geo powiedział że ograniczy nam prawa...

Jak tak dalej pójdzie to będą skargi za to że dana osoba podpięła temat.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Weź wyjdź, interpretujesz wszystko inaczej. Masz max 12 lat, dziwne że boisz się wejść albo gadać na TS'ie gdy jestem w roomie z kimś... Jesteś zwykłym hejterem, zachowujesz się jak mój kuzyn który chce mieć wszystko i jest zazdrosny o większość rzeczy. Ranga teamu minecraft nie daje możliwości zmiany nicku i on sobie ustalił to z geo, więc się nie wtrącam ...

@Mou

Ja swój okres próbny przeszedłem 2 razy i później jako mod wyleciałem zawsze za obijanie się ;D. Co do tego że takie prawa mamy, po ostatniej akcji z permem za multi geo powiedział że ograniczy nam prawa...

Jak tak dalej pójdzie to będą skargi za to że dana osoba podpięła temat.

spierdalaj?

Spolszczyłeś plugina i się podniecasz

Opublikowano

Panowie, ogarnijcie się proszę.

Trudno pogadać? Właśnie rozmawiałem z Geo i mam informacje o co biega.

Tak więc, Geo aktualnie nie posiada komputera, więc każda operacja jest niestety trudna do wykonania, bo siedzi na komórce.

Jeśli chodzi o zmianę nicku: Zmieniony nick, za golda (wiem, że jeszcze go nie ma, bo wyżej jest podana przyczyna), czyli trudno operować, używając komórki. Gold Member ma zostać przyznany za konkurs dotyczący map.

Gdy tylko dostanie się do jakiegoś komputera, zostanie wszystko nadane.

Wystarczy np. się mnie zapytać na pw i zaraz porozmawiam :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Jesteś zwykłym hejterem, zachowujesz się jak mój kuzyn który chce mieć wszystko i jest zazdrosny o większość rzecz

A myślałem, że Geoś ma jednego kuzyna...

TOPIC

Ta ranga to jest śmiech na sali, co ma gra do forum? Od ogarniania działu serwera są moderatorzy MC a nie kumple Geo z serwera...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Panowie, ogarnijcie się proszę.

Trudno pogadać? Właśnie rozmawiałem z Geo i mam informacje o co biega.

Tak więc, Geo aktualnie nie posiada komputera, więc każda operacja jest niestety trudna do wykonania, bo siedzi na komórce.

Jeśli chodzi o zmianę nicku: Zmieniony nick, za golda (wiem, że jeszcze go nie ma, bo wyżej jest podana przyczyna), czyli trudno operować, używając komórki. Gold Member ma zostać przyznany za konkurs dotyczący map.

Gdy tylko dostanie się do jakiegoś komputera, zostanie wszystko nadane.

Wystarczy np. się mnie zapytać na pw i zaraz porozmawiam :).

Jak widać co niektórzy mają z tym problem.

Btw. to on ogółem robił mape na serwer? :D

spierdalaj?

Spolszczyłeś plugina i się podniecasz

Pokazujesz jaki jesteś dojrzały, wytykasz mi rzeczy których sam byś nie umiał zrobić.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jak widać co niektórzy mają z tym problem.

Btw. to on ogółem robił mape na serwer? :D

Pokazujesz jaki jesteś dojrzały, wytykasz mi rzeczy których sam byś nie umiał zrobić.

Jebie mnie to, lizodupem już zostaniesz do końca, ave.

w83od2.jpg

Opublikowano

omg.

golda nie ma to nie ma zmiany nicku.

"EJ GEONING! ZMIEN MI NICK BO ZA ROK BEDE MIAL GOLDA!"

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

omg.

golda nie ma to nie ma zmiany nicku.

"EJ GEONING! ZMIEN MI NICK BO ZA ROK BEDE MIAL GOLDA!"

Masz racje. W tym nic nie usprawiedliwia . Endymion_ też powinien mieć nick zmieniony bo dostanie za 3 lata golda ;d.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Powiedziałem już o tym Geo, następnym razem tego błędu nie popełni.

Przyznał się, że źle to zrobił. Cóż poczekajmy kiedy kompa dostanie i zrobi to co powinien :).

Nie bronię go, tyle, że potrafię jednak porozmawiać bez rzucania na kogoś mięsem i ot cała filozofia.

W przyszłości jak zaistnieje pewien konflikt między Tobą a szefem to wystarczy porozmawiać, a nie krzyczeć na niego, bo tym bardziej Ciebie wyleje z roboty.

Zrozumcie to czasami.

@Down

Zmienione.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@UP

Nie jesteś już globem , zmień sygnę ;x

Co do tematu.

Usuńcie tę rangę , ona nie jest w ogóle potrzebna na forum.

Ok byłoby dobrze gdyby miała tylko zamykanie i otwieranie tematów w 1 z subforum ( minecraft.mpcforum.pl)

A jak ktoś źle się zachowuje to report.

Oni nie są moderatorami więc takich praw nie powinni mieć.

Jestem za tym aby zmniejszyć im prawa albo usunąć tą rangę i dać co najwyżej nagrodę Team minecraft mpcforum.pl

@Edit

Czy mi się wydaje czy oni nie mają czasu online ?

­39566146920630933015.png

Opublikowano

@up no ja też nie widze czasu online.

Wiec jak to jest tak z tymi nickami to ja powinienem móc sobie zmienić ponieważ mój nick to dopiero nieporozumienie.

Nie powinno tak być.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@UP

Nie jesteś już globem , zmień sygnę ;x

Co do tematu.

Usuńcie tę rangę , ona nie jest w ogóle potrzebna na forum.

Ok byłoby dobrze gdyby miała tylko zamykanie i otwieranie tematów w 1 z subforum ( minecraft.mpcforum.pl)

A jak ktoś źle się zachowuje to report.

Oni nie są moderatorami więc takich praw nie powinni mieć.

Jestem za tym aby zmniejszyć im prawa albo usunąć tą rangę i dać co najwyżej nagrodę Team minecraft mpcforum.pl

@Edit

Czy mi się wydaje czy oni nie mają czasu online ?

Powiedziałem Geo by to zrobił i mówi że ograniczy nam prawa jak wróci. Co do czasu online też mi coś nie pasowało ;). Zaraz mu napiszę :D.

@topic

Team minecraft.mpcforum.pl nie ma możliwości zmiany nicku

@up

Pisz do geo by Ci to wytłumaczył, ja dopiero dostałem po 3 tygodniach jak i Xau i Koniuh

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No te niech zabiorą Geoningowi range GM'a .

Niech się wypowie ktoś z adminów gdy Geoning naduzywa swojej rangi.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Nie wiem po co jest ta ranga, zupełnie nie potrzebna, za dużo ma praw...

Za latanie po kwadratach dostali moda na forum?

Nie fair...

Wystarczyło, by im zamykanie tematów w tym forum o ich serwerze, a nie...

Opublikowano

Nawet zamykania i otwierania nie dawać , tylko zeby wysyłali raporta na ten temat i jakiś moderator czy Globalny Moderator niech zamyka.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Według mnie skoro serwer padł i nie zanosi ze na jego reaktywacje, to te rangi powinny zostać zdjęte.

@DOWN

Jak szybko pisze to nie sprawdzam tego 20 razy ( Jak Ty)

Widzę, że już sie nie masz do czego doczepić, nie zmieniaj tematu..

Opublikowano

@up

Jezu, to wyjdź jeżeli Ci się nie podoba. Masz pretensję o wszystko, serwer będzie wznowiony.

Według mnie sporo serwer padł i nie zanosi ze na jego reaktywacje, to te rangi powinny zostać zdjęte.

Poprawne mówienie po "polskiemu"

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Jezu, to wyjdź jeżeli Ci się nie podoba. Masz pretensję o wszystko, serwer będzie wznowiony.

Poprawne mówienie po "polskiemu"

Poprawne rozumienie po "polskiemu"...

Nie wiesz, że literki mu się pomyliły i napisał sporo, zamiast skoro ?

Do szkoły zapraszam =)

Ranga powinna zostać zdjęta, jak widać, ma ona za duże prawa na tym forum.

Jest totalne zamieszanie, nie wiadomo czy banują za przewinienia na forum, czy serwerze.

Dla mnie to jest niepojęte...

Opublikowano

@2xup to ze dal p zamiast k bo się pomilił to nie oznacza ze nie umie pisac po polsku... róż trochę mózgiem i domysł się ze chciał napisać skoro

ta ranga nie powinna być wgl na forum... od tego są mody... jak dla mnie ta ranga nie powinna mieć żadnych uprawnień na forum

Opublikowano
róż trochę mózgiem

Ale to już stuprocentowy "Ja być Kali, ja nie znać polski" :c

@top

AceBoy chyba wszystko wyjaśnił i nie ma sensu dalej rozpatrywania tego tematu.

Opublikowano

AceBoy to jakiś globalny Moderator? Czy też administrator.?

Skargi rozpatrują Administratorzy forum a nie .

Geoning może przyznał się do błędu ale by pewnie nadal tak robił i by nikt nie wiedział o tym.

Za błędy trzeba płakać. ;))

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Administracja Ci powie tyle, że Ace Boy wyjaśnił, bo jest tam treść od Geoninga. Nie, AceGirl to nie Global Mod ale osoba, która potrafiła na spokojnie wyjaśnić temat. I wątpie, by nick zibiteD został cofnięty na rzecz G0RN'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...