Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co o tym myślicie...

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co myślicie o zrobieniu bota na bicie na arenie wiem że takowy istnieje ale mi chodzi o zupełnie coś innego wpisuje do bota osoby (nicki) tych których bot ma zaatakować 1 raz jak przegra albo wygra to drugi raz nie atakuje go wymazuje go z listy które ma atakować. I tutaj właśnie prosze programistów o zrobienie tego bota przydał by się na wbijanie rzeczy do klasera.

chodzi mi o takie coś jak stronka zrobił w swoim bocie do gladiatusa że się wpisuje kogo ma zaatakować 1 raz drugi już nie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Piszecie , piszecie . A za to się nie bierzecie .. Spróboje to zrobić aczkolwiek nie rozumiem na jakiej zasadzie to ma działać .

Wpisujemy nicki osób które bot ma atakować ? A jeżeli przegra jużich nie atakuje , tak ?

Opublikowano

Piszecie , piszecie . A za to się nie bierzecie .. Spróboje to zrobić aczkolwiek nie rozumiem na jakiej zasadzie to ma działać .

Wpisujemy nicki osób które bot ma atakować ? A jeżeli przegra jużich nie atakuje , tak ?

czy wygra czy przegra to nie ważne można atakować ile się chce zależy od tego ile razy wpisze się ten sam nick do tabeli. Chodzi o to że zaglądasz do sali chwały robisz sobie liste osób które ma atakować do klasera (chodzi o itemy które do niego wpadają) bardzo długą liste i tak w ten sposób będzie to lepsze bo sami sobie wybierzemy kogo ma atakować to jest mój pomysł programować nie umiem ani za programowanie się nie zabierałem jestem w tym zielonym dlatego licze że ktoś zrobi takiego bota.
Opublikowano

Ja się dołączam, lecz jeśli chodzi o klaser, najlepiej było by wpisać raz osobe, i atakuje aż nie wygra bądź np 3 próby .. bo co z tego jak do klasera ma być, a wpiszesz 10 x osobę, a wygra za 1 razem ? ale i tak pomysł godny zrobienia, lecz ja się na tym nie znam :P

Sygna By Me :p

xx.jpg

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...