Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Powtórka do egzaminu gimnazjalnego

Jaamaica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy powtórzyć wzory, daty, popatrzeć na mapy i ogarnąć środki stylistyczne z polaka, ewentualnie genetyke z biologi i chemie nieorganiczną ( 3kl, ale lepiej z tego uczyc się na bierząco).

Wystarczy powtórzyć wzory, daty, popatrzeć na mapy i ogarnąć środki stylistyczne z polaka, ewentualnie genetyke z biologi i chemie nieorganiczną ( 3kl, ale lepiej z tego uczyc się na bierząco).

Beka, my dopiero z bioli i chemii zaczęliśmy 3 kl ^_^ nie no kurwa zajebiście.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

nie przejmujcie sie.

Za pare miesiecy powiecie ze po co były te nerwy. Teraz juz za pozno na nauke.

Powodzenia : )

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Pójdziecie to napisać, wrócicie, wolny czas na MPC i już... nie musicie się stresować czy coś, i tak przejdziecie do nowych szkół.

Ja mam testy językowe za sobą. Sprawdzali jak nauczyliśmy się języka po roku nauki (mieszkam w Holandii, specjalna szkoła).

Taki stres miałem, a poszło na lajcie bez żadnych przygotowań. Głowa do góry i powodzenia!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

nie przejmujcie sie.

Za pare miesiecy powiecie ze po co były te nerwy. Teraz juz za pozno na nauke.

Powodzenia : )

Powiedział gość co rok temu pisał w podstawówce na koniec 6 klasy ....

CO do tuta jest bez sensu teraz 96 rocznik ma inne wymagania i co innego piszą niż my ;) wiedz im to się nie przyda jak tępym chują się nie chciało uczyć to nikogo wina ;)

Opublikowano

ja tam leje na te egzaminy, wg. mnie to jest jak test, aby się sprawdzić a nie aby kuć jak debil do niego

na próbnych byłem najlepszy z klasy z matmy i anglika a ocena się wacha między 1-3 lol, a takie kujonki z oceną 5 tylko kłaniały się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...