Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Powtórka do egzaminu gimnazjalnego

Jaamaica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki, daty z historii na pewno mi się przydadzą. A języki to banał, 75 % to zadania słuchowe ;).

Angielski najtrudniejszy chyba bedzie wedlug mnie.

Mimo ze mam 4 z angola to z probnego mialem 40% ....

nierozumiem tych zadan sluchowych.

Opublikowano

Ja właśnie z angielskiego miałem 37/40 pods. i 34/40 z roz. Najgorzej poszła mi matematyka - 18/40, a potem biol-chem - 24/40. Reszta rejony 25-30 pkt ;). Ogólnie to się ciesze bo i tak ide LO Human, ale wiadomo - każdemu wszystko idzie inaczej. Mi sporo dały dodatkowe lekcje angielskiego w Empiku, które biore od 3 klasy podstawówki.

Opublikowano

ja tam mam takie oceny

angielski 4

mata 4

polak 3

fiza 3

chemia 2

biologia 3

historia 4

i na probnych mialem po 35-50% ale wgl sie nie uczylem ... przyszedlem zeby miec obecnosc

zadan z polaka wgl nie robilem tylko abcd

Teraz wynik ponad 50% musze osiagnac

Opublikowano

Dzięki za tutka :D

Magiczne dni ... W sql cicho (jak nigdy)

24 kwiecień 2012 Historia WOS Polski

25 kwiecień 2012 Biologia Hemia Fizyka Geografia

26 kwiecień 2012 Angielski rozszerzony

;D

Opublikowano

I tka nie będę się uczył ale jednak powtórzę z histy i Polaka ... Z angola dobry nawet jestem .. a Biologia Chemia Fizyka Geografia mam w dupie napiszę na farcie ... ;]

Opublikowano

Jak na to patrze, to podziwiam dzisiejszych gimnazjalistów :). Ja się tylko pytam, po co Wam się to przyda w życiu.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

@Up

też niewiem po co nam to... :D

ale żeby chociaż na te 50% napisać :)

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Ja pozwolę sobie dokończyć tego tuta:

Wydrukować sobie to wszystko poczym powiedzieć rodzicom/rodzeństwu żeby założyli hasło na komputer, albo wyjebać za okno. (wersja dla tych o słabej woli)

btw. Wielkie dzięki sam mam zamiar pouczyć się ;d.

Opublikowano

ja zamierzam się troche pouczyc i powtórzyć głownie z angielskiego ( słabo mi poszło na próbnym ) i matematyka ( wzory na te wszystkie pierdoly ) ale znając życie pewnie nie bede miał czasu nawet do tego zajrzeć bo przecież mamy normalnie dużo prac domowych + trzeba pograc na kompie

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dzięki za tutka :D

Magiczne dni ... W sql cicho (jak nigdy)

24 kwiecień 2012 Historia WOS Polski

25 kwiecień 2012 Biologia Hemia Fizyka Geografia

26 kwiecień 2012 Angielski rozszerzony

;D

Powodzenia z polskiego ;)

Za tutek leci + bo może komuś się przyda. Chociaż moim zdaniem nie warto się uczyć. Ja się nie uczyłem i po 85-90%, a średnia w 3 gim to 2,3 ;D

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

ah te gimbusy... co wam da powtórka przed samym egazminem, powtarzać dzień przed to można na klasówke, bo to czego sie nie nauczyliście to już raczej wam do głowy nie wejdzie, a stres tylko przeszkadza i spinka na nauke przed samym egzaminem raczej nie da dobrych rezultatów.

Opublikowano

A mi dajcie powtórki do matury :D.

A tak na serio, wy się przejmujecie egzaminem gimnazjalnym oO. Hmm, idziesz napiszesz i wracasz. Podejść do tego trzeba w miare na luzie, bo inaczej możecie przez stres zawalić.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

a ja nie wiem dlaczego wy twierdzicie, ze nie warto powtarzac skoro jest jeszcze lekko ponad tydzien O_o czyli mam rozumiec, ze tera mam sie rozjebac, nic nie robic i czekac tydzien do egzaminu? trololo, odpoczywac to mozna 1-2dni przed egzaminem a tera se wole powtórzyć wiadomosci.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

a ja nie wiem dlaczego wy twierdzicie, ze nie warto powtarzac skoro jest jeszcze lekko ponad tydzien O_o czyli mam rozumiec, ze tera mam sie rozjebac, nic nie robic i czekac tydzien do egzaminu? trololo, odpoczywac to mozna 1-2dni przed egzaminem a tera se wole powtórzyć wiadomosci.

Masz zamiar powtarzać wszystko z 3 lat gimnazjum ? Beka,jak i tak nie wiadomo z czego to będzie,liczy się to co już masz w głowie.

25kr0nq.jpg
Opublikowano

Masz zamiar powtarzać wszystko z 3 lat gimnazjum ? Beka,jak i tak nie wiadomo z czego to będzie,liczy się to co już masz w głowie.

słabo. Rok temu sam uczyłem się dzień przed egzaminem z majcy xD, a nawet przed salą z kumplami powtarzaliśmy wzory.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Wystarczy powtórzyć wzory, daty, popatrzeć na mapy i ogarnąć środki stylistyczne z polaka, ewentualnie genetyke z biologi i chemie nieorganiczną ( 3kl, ale lepiej z tego uczyc się na bierząco).

Opublikowano

a kto powiedział, ze wszystko? jakieś materiały se tam powtórze, a może akurat to bedzie na sprawdzianie, a w tydzien mozna nauczyc sie bardzo dużo.

trololo, beka z waszego toku myślenia.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I tak nawet jak napiszesz ten test na 0punktów- z czego maxymalnie 0.01 % by tak napisalo, to i tak dużo ten egzamin nie robi . Egzamin powinien sprawdzać wiedzę aktualną, nie ma sensu się na niego kuć .

Z resztą, gimnazjum to jeszcze lajcik .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...