Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: League of Legends - Recenzja MPCForum.pl

Strepsils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: League of Legends - Recenzja MPCForum.pl

Kategoria: MPC Forum

Data dodania: 13 kwiecień 2012 - 18:12

Autor: Strepsils

Krótki opis: ciulowo 'troszke' wyszło

Pokaż film

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Pierwszy lektor jeżeli nie umie wypowiedzieć niektórych słów to mówi je bardzo szybko - nie ogarniam takiego postępowania.

Ogólnie wszyscy, którzy to czytali, byli tak nie wyspani jak by spalili pół kilograma zioła.

Gameplay jest ok, nie ma zastrzeżeń, ale Ci lektorzy. =((

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Pierwszy lektor jeżeli nie umie wypowiedzieć niektórych słów to mówi je bardzo szybko - nie ogarniam takiego postępowania.

Ogólnie wszyscy, którzy to czytali, byli tak nie wyspani jak by spalili pół kilograma zioła.

Gameplay jest ok, nie ma zastrzeżeń, ale Ci lektorzy. =((

Dobre zioło motasz jak palisz pol kg i jeszcze rozmawiasz po tym
Opublikowano

Endymion, aaa... to wszystko wyjaśnia - czyli w 00:52 wyjął mikrofon z d*py? Od początku przez kilkadziesiąt sekund on mówi serio jakby był po zielsku. -.-

Save404, Twoja sygnatura mnie rozwaliła, a rzadko co mnie rozwala, więc dam Ci laika. :* (albo i nie, limit)

PS. Gdzie Wy go zapraszacie, jeżeli on chce iść na GamePlayowca czy coś, a rekrutacja OFF 4EVER.

PS2. Wredna, uprzedziłaś mnie, to słychać tak jakby w niektórych momentach dwie osoby zamieniały się tekstem.

PS3. Nigdy nie chciałem grać w tą grę i powiem Wam coś. Po tej recenzji... na pewno nie zagram. xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Masz racje. Straszny problem miałem bo tak nie regularnie mówił. W jednym kawałku lektoru mówił raz ciszej, raz głośniej i nie ma co ukrywać nie wiedziałem co zrobić :s

Zakładając że mówił 5 minut wiedz korektę ładną,dokładną można w półgodzinki zrobić ;)

Opublikowano

W jednej części jest ciszej/inny mikrofon, ponieważ nie nagrywałem tego po kolei. Po kolei nagrywałem bodajże tylko co drugi, 1, 3, 5 itd. Nagrywałem innym mikrofonem, ponieważ z tamtym miałem problemy.

9amUS1C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...