Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Bukkit][No-wL][No-Premium] TytanCraft 20 slotów!

MultiGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=TytanCraft

Typ: Survival

Adres IP: s5.mineserv.eu:25566

Status: status.png?ip=s5.mineserv.eu&port=25566

informacje.png

Sloty: 20

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: no.png

team.png

Fox

Szawel

Rikimaru

I może ty poszukujemy 2 kid modów :)

pluginy.png

Wszystke potrzebne :)

inne.png

Po kilku tygodniach przerwy wracamy do GRY, Administracja jest ogarnięta gdyż serwer stoi pół roku... Mieliśmy krótką przerwę ale wracamy specjalnie do was po masowych prośbach Odpalamy serwery I czekamy właśnie na ciebie (Poszukujemy kreatywnych, ogarniętych rozumiejących co się do nich mówi ludzi, By weszli w nasze szeregi i rozpoczęli współprace z serwerami) Jesteśmy otwarci na sugestie i na potrzeby graczy, Jeśli serwer ci się spodobał poleć go znajomym, rodzinie a nawet przypadkowej osobie na ulicy bo bez was to nie ma sensu ( informuje że serwer jest opłacony na pół roku więc nie martw się że szybko padnie) Gra na starej mapie się to nie dla nas my wprowadziliśmy nową mapę wykreowaną na 1.2.5 :) życzę miłej gry

Fox Chcesz też taką prezentacje ?

http://www.mpcforum.pl/topic/516797-generator-publikacji-serwerow-mc/

Opublikowano

Nie polecam żadnego serwera TytanServ.

Fox cały czas zabija jak mu sie coś nie spodoba. Zabiera itemy(miałem magazyn ok 20 skrzyn, zbierałem z kolegami materiały przez 3 miesiące) a tu wpada fox niszczy skrzynie i pali wszystko ze srodka.

NIE POLECAM

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

nie mowie o tej mapie tylko wczesniej nie bylo dzialek tylko sv byl...

jak nie grales wczesniej to sie nie udzielaj..

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Po 1 xray nie miałem.

Po 2 nie podobało jak kretynie zabierałeś itemy all i obrazales więc taki admin to ch.. Nie admin i jeszcze tutaj przykład jak traktują graczy

Słowa fox na forum:

każdy

kto pisze na mnie skargę ma

przesrane

Więc nawet nie można napisać skargi na admina ze cos źle robi a jak sie zgłosi to koniec gry na serwie.. Ty fox nic nawet nie ogarniasz.

Nie polecam bo jak zaczniesz grać to po paru godzinach bana dostaniesz.

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Haha pisałem tak ale kto jest kumaty zrozumie że to dla zgrywy teraz graja tu ludzie którzy grali od początku serwera i nie narzekają!!! A czemu zabrałem ci itemy tak x-ray i bugowanie mi konta a jeśli nawet tego nie robiłeś to skąd u ciebie w skrzynkach był bedrock ??? dziwne nie ?

Opublikowano

Serwer oraz Admini Dno... reklamują na nie winnych serwerach swój serwer łamiąc prawa Regulaminu... Żałosne..

Taki Serwer Nawet Nie Powinien Istnieć Nie Macie Przyszłości Jeśli Tak Będziecie Podchodzić Do Sprawy!

11cbdc1.png

Opublikowano

Po 1 idioto to pisałem ze mod dawał. I bugowanie? Haha najpierw trzeba sie zalogowac żeby włączył sie gm więc zamknij mordę wkoncu.

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Hehe mam sie bać czy co?

/Edit

Jeśli myślisz ze ty albo ktoś z waszych adminow bd cos robił na moim serwie to sie mylisz.

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

MultiGamerze ty mu grozisz że ty mu zniszczysz serwer? bo po twoim pisaniu tak rozumuje groźby są karalne

na mpcforum nie lubimy takiego czegoś to hackerstwo....

Opanuj swoje emocje!

PS: Jeśli coś do siebie macie to rozwiążcie to na "PW" a nie odchodzicie od tematu serwera i spamujecie.

Raczej Reklamy Na Innych Serwerach Są Zakazane Panie "MultiGamer" Czyż Nie?

11cbdc1.png

Opublikowano

Po pierwsze FookX zaczyna sie swoim spamem którego nie może potwierdzić... A jak gra sie na cheatach administrator widzi to po tunelach.. Dostaje się bana potem przeprasza i prosi o unbana, wbija i przezywa to sie jest noobem czyż nie/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...