Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tutorial]nowy Priv. 175you. Rejestracja.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
pomyśl to jest nowy serw i niema osobnego tematu które sh działa....

Zal Juz Dziecie NEO Wbily na serva przez cioty ktore nie usuwaja linków i zjebaly ten server juz sh mh fb lol Zalosne dzieki ziomus za tuta wiesz ?

speed.io.png
Opublikowano

No własnie. Zawsze tylko klotnia. No coz taki narod.

DO WSZYSTKICH DZIECI NEO ,PONIZEJ 12 LAT,KTORYM STANAL GDY ZALOZYLI HWANGA.:

TO JEST BETA , WIEC NIC SIE NIE STANIE JAK KTOS INNY OPROCZ WAS WEJDZIE NA TEGO SERWA !!! ZA 2 DNI JUZ BEDZIE SERW TAKI JAK KAZDY. !!!!!!!!

jA Nop

Opublikowano

Do wszystkich którzy płaczą, że dałem tutoriala. Chcecie być "Elitą", to wypad do piaskownicy, tam znajdziecie osobników na swoim poziomie i będziecie mogli się pobawić w tego stylu zabawy. Ale na MPC Forum, podkreślam, nie ma miejsca na takie prostactwo. Z resztą wyzywając innych i wypowiadając słowa typu "zal" , widać jaki poziom z sobą reprezentujecie.

@ Tirina. Spoko, wyobraź sobie że powstaje nowy serwer, jakiś idiota daje rejestracje na 10 minut, później kasuje linki. Ty się nie załapałeś? Jak byś się czuł?. Jak Ci się nie podoba, że dałem linki ogólnodostępne to żegnam, nikt Cię tutaj nie trzyma. I to dotyczy również innych osób.

Opublikowano

to beta po p hvj zrobili zeby 1 dzien pograc????????????????????? wczoraj gralem na MYMetin s4 to dzis jzu reset postaci zal;/ zzyt2 tez sie jebie!!

Opublikowano

mam problem włączam spolszczenie już wpisuje passy a tu nagle sprawdź swoje wejścia ia wpisuje passy dobrze co mam zrobić ????

icecubea.png

Opublikowano

Wiecie co??? Nie spamcie bo nic tym nie wnosicie... Myślicie że posty sobie nabijecie?? Jeżeli będziecie spamować to Mounthains napewno zamknie wam temat. To tyle odemnie...

Opublikowano

Rzadko tu wyklinam ale...

Wasz dzieci pojebało?Myślicie że macie może nawet niektórzy te 17 lat i kurwa pierdolone 300 postów ale to chuj...

Większość osób ma 12 lat i 10 postów a są kurwa mądrzejsi od was, myślicie że kurwa każdy jest neo ja pierdole.

Każdy robi to co wy w tych jebanych privach,rejestruje się i gra, i mówicie na nich neo ja pierdole, już Cybuch jest inteligentniejszy od was,

i kurwa nie pisać żeby kasowali linki.

PS do Moda/Adma:Wisi mi to czy dostane obecnie bana-warna za wyklinanie.

Opublikowano

Bravo dla was są takie lagi że nie wbijesz do is za nic w świecie a tym bardziej do gry...bravo dla was...i dziękuję n30 kids -,-

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...