Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tutorial]nowy Priv. 175you. Rejestracja.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w4rezman report polecial za te twoje 2 takie same posty

niby jakie 2 takie samy posty? coś z główką masz nie tak?

myslisz ze co jestes jakis pro czy jak?

inni tez maja prawo grac

dokladnie

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

macie spolszczenie czy nie x @holtwo is dziła xD zero lagow na nim jak narazie cie kawe czy padnie zaraz serwer xD down sry no zwracam szacun xP

Opublikowano

Duchowy pajacu zobacz na czas, minuta różnicy nie widziałem jego posta bosh co za idiota "pff"

Opublikowano

Ha Ha ha jedno co mi sie podoba to te osobistosci cozawsze na przekor innym linki wstawiaja...to jest poprostu piekne jak prostaki chca miec serw dla siebie a jak narazie zadnego sie nie udalozatrzymac ahahahh BRAWO dla tych co nie usuwaja:P

P.s :bez urazy ja na tym s grac nie bede ale cos pieknego popatrzec jak sie nobki wkurzaja ze linki zostaly:)

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

Fifolski... jak wlanczam to pisze To konto nie istnieje.... to jest napewno IPO do tego serwa???

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

Z którejś ze szkat exp leci sam miałem taki przypadek dało mi 34 leveli (czy coś koło tego).

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Mi działa.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Pewnie było przeciążenie bo tyle osób na servie już jest że hohoho hahaha i więcej xD. I znów pyt. mógłby ktoś zrobić konto ??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

dajcie id na hwanga dla woja i niji

POMOGŁEM? DAJ 5*

Nie Piszcie o cybuchu MrCybuch Dopisujac Mr na poczatku jego Ksywy okazujecie mu szacunek

cybuch To Śmieć Jeżeli Tez Tak Uważasz Wklej To Do Swojej Sygnaturki

Opublikowano

Przywróciłem linki na na początku, także proszę o niezakładanie nowych tematów dot. tego serwera...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...