Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Balmora - Czyli exp w v2 jak na 4 funie

Silver™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Więc tak robimy eq z tego tuta

http://www.mpcforum.pl/topic/603144-tutbonyeq-do-v2-na-privie-lub-tez-na-plu/

Potrzebujemy postaci 61/62(Taki lvl bo na wyższym nie będzie takiego samej fazy <3 ) najlepiej po matowych lodach i dodatkowo potrzebujemy kilka itemów oto lista :

Z is'a na stronie kupujemy :

PD na 7 dni

Fryza 10 do pż

Obrony/ataki boga smoków.

Białego lwa na 480h.

W grze kupujemy następujące itemy :

Dużo rosek białych (mają dawać powyżej 100 defa ) i niebiskich (powyżej 70 wartości )

Dłonie kryta/przeszywy

4x PD na 1h

Pierścień półksiężyca daje 50% expa + 20% więcej pż.

I buff po 32%/40%.

Efekt ? Od 61/62 w 2,5h do 3,5h mamy 81 lvl :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z is'a na stronie kupujemy :

PD na 7 dni

Fryza 10 do pż

Obrony/ataki boga smoków.

Białego lwa na 480h.

Are you fucking kidding us? Te itemy, które podałeś w IS kosztują łącznie około 60-70zł SMS, 40-50zł przelewem. No bez jaj, super poradnik, nie ma bata...

Opublikowano

Zawsze tego bialego lwa mozna kupic w grze , ale niestety reszte musisz sam zakupic w IS .

Opublikowano

a nie obędzie się bez przedmiotów z item shopu ?

Ogólnie przemyślane jak nawet na plu kupujesz pelerynki eq robisz kupujesz sobie np. pd i gumasz expić

Poradnik bez zastrzeżeń.

Trzym Lajka.

Opublikowano

w 3.5h 20 lvl? żeś dowalił haha Chciałbym to zobaczyć ^^ prohardkoxy i idzieci isa w tyle nie wbija.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

w 3.5h 20 lvl? żeś dowalił haha Chciałbym to zobaczyć ^^ prohardkoxy i idzieci isa w tyle nie wbija.

w grocie z pd z lasu i z IS mozna wbic na setao w av2 z 80 do 90 w 5h sam wbijalem :)

Opublikowano

Wole se spokojnie expic niz wydawac 100zl na is. :)

Zawsze tego bialego lwa mozna kupic w grze , ale niestety reszte musisz sam zakupic w IS .

Skad na 60lvl zdobedziesz 100kk?

Opublikowano

Bossy, metki... bez problemowo .

Opublikowano

Grając bez IS'a, mając tylko PD na jednej postaci, a expiąc przy tym buffa wbiłem w godzine 7 lvli głównej i 8 buffowi (główna od 70-77, a buff od 67-75).

Exp oczywiście leciał na big'u i 2 innych komnatach (noc była, spoty wolne).

Wystarczyło dobre eq, i roski na defa, buff był chyba 51%, a exp sprawiał przyjemność, także tut jak dla mnie dla ludzi z bogatymi rodzicami.

Opublikowano

Ten poradnik jest powiedzmy sobie szczerzę, dla graczy nie bojącymi się wydać na grę.

Ja osobiście wolę się dobrze bawić, a pieniądze wydać na jakieś ubranie, albo sprzęt.

Jednak napisałeś poradnik, nie wiem czy Ty też nagrałeś filmik, ale przyda się na pewno komuś. =)

EXPmIpC.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niedawno zacząłem grać na balmorze od nowa i w 2 dni na 10 i 16lvlu zdobyłem 350kk po czym zakupilem dzika, wbiłem 38 i stwierdziłem że to już ostateczny koniec mojej przygody z tym serwerem;x

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...