Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się stało MPCforum ? Proszę o odp Administratora.

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

O co chodzi z tą cofką ? dlaczego tak się stało ? rozumie DDoS ale żeby aż do bazy wejść ? ;/

Tu SS z facebooka --> Kanał MPCforum.pl

1333906173-U509176.png

1333906188-U509176.png

2. Sprawa o co chodzi z tymi globalami co kradną passy ?

http://www.mpcforum.pl/topic/602589-ddos-mpcforumpl-anonymous/page__pid__4333389#entry4333389

Jestem jednym z poszkodowanych, bo zrobiłem spis który robiłem 3h.

jeżeli tego nie mało miałem 0% a teraz 15% ;x

Czekam na odp. Pozdrawiam

/

nowe newsy

Kokoszu, jest to oficjalne przesłanie od Daroniana mające na celu ostrzeżenie Ciebie, oraz reszty Administracji MPC Forum!

Jeżeli nie przyznasz się do złej oceny sytuacji, a następnie nie przeprosisz wszystkich użytkowników za popełnione błędy, to będziemy mieli problem.

Nie skończy się na dennym DDoS'ie z przekierowaniem na inny adres czy wysyłaniu setek tysięcy pakietów, gdyż to się już Nam znudziło, Wam pewnie też.

Teraz macie szansę na odkupienie swoich win i tego co zrobiliście pozostałym osobom, które w żadnym stopniu nie miały wpływu na Wasze postępowania.

Mówię o dostępie odpowiednich ludzi do prywatnych wiadomości oraz kradzieży wszelkiego rodzaju CD-Keyów, i innych temu podonych.

Również na myśli mam wolność słowa, której tu nie ma, i którą olaliście już na starcie, a My o zdanie pozostałych bardzo walczymy.

Wszelkie próby usunięcia tego tematu oraz zbanowania osoby piszącej zakończą się niepowodzeniem, ogromnym spamem innymi kontami, jak i odpowiednimi wejściami SQL.

To niestety Wy wybraliście taką drogę i zmusiliście Nas do tego, My chcemy negocjować, dlatego czekamy na odpowiedź Administracji.

Jesteśmy tu dla użytkowników, Illuminati Team.

Dat is geen grapje!

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gimnazjaliści nauczyli się jak robić ataki DDoS i myślą, że hakjerzy. Anonimowi z nich jak dupy zza krzaka, szczerze powiedziawszy. I to widać, że nawet na polskim przespało, albo życia nie miało poza komputerem, bo z ortografią kiepsko. Tylko się Bogu pożalić, że ktoś taki jeszcze żyje.

BTW. Bardzo sympatyczna mordka na tym zdjęciu, już można wywnioskować, że gimbus. :D

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

dobra a co z cofką ?

wszystko od nowa trzeba pisać / zbijać % ?

chłopie ja 4godziny się męczyłem żeby był przypięty..

Opublikowano

Ja bym raczej wam dał propozycje taką: nie spamujcie o oddaniu postów itd.. bo to nic nie da. Team mpc na pewno robi co może więc przynajmniej nie wkur** ich takim zachowaniem.

Jeśli cofka była to znaczy,że tak musiało być.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Chyba nie rozumiecie co to rollback. Postów/lajków/czegokolwiek nie odzyskacie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja życzę miłego forum.

Spodziewajcie się kolejnego ddosu niedługo.

ty kurwa uważaj bo jesteś anonymous a my się tak boimy że kurwa chcę ci zajebać przez cb albo was była cofka !!

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Posty? Ja i inni wygrani straciliśmy blue, gold member. Inni się napracowali przy spisach, poradnikach...

To masz problem typku, mogłeś grać w piłkę na dworze, może teraz byś chociaż nie płakał.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

To masz problem typku, mogłeś grać w piłkę na dworze, może teraz byś chociaż nie płakał.

Jakoś nie płaczę.

Nie mogłem grać w piłkę, ponieważ spędzałem czas z rodziną przy wielkanocnym obiedzie.

Więc siedź cicho, jeżeli jesteś niedoinformowany.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

A wiecie co jest najśmieszniejsze?

Hejtuje mnie koleś który płacze, że usunięto mu posty, i pisze, że niech od razu zbanują całe mpc..

Ale sam do innych mówi, że niech się nie spinają, bo forum to całe ich życie. xD

Opublikowano

Tango kur*a down. Nie róbcie z siebie pośmiewiska, coś Wam to legendarne przedstawienie pt. "Anonymous w akcji" nie wyszło i zrobiliście tylko masę faili wpływających na Waszą niekorzyść.

DBY2M.png

Opublikowano

Nie należę do Anonymous, taka organizacja nie istnieje, to po pierwsze.

No popatrz kurwa na swój nick ew. temat który chwile temu napisałeś i zauważ jakim jesteś gimbem.

Opublikowano

Zdaję sobie z tego sprawę, ale Ty się za kogoś takiego podajesz. Głupota ludzka nie zna granic. Zaprzeczasz własnym błędom.

DBY2M.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...