Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]IS-3 Czy wychodzi na "plus" ?

PiotrBadBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też mam wiecej bitew rozegranych niz fragów :D . A fragi poważnie zaczołem wbijać jak w is3 zamontowalem bl9 i jak su85 wymaksowalem . A pozatym obrażenia sie licząa nie fragi .

PS: Ludzie z którymi grałem i wbijali fragi gdy ja dajmy na to isem zbilem hp kw3 a on nagle sie pojawiał i dobijał a wszyscy mu gratuluja że 6 fragów wbił. Albo stoja goście przy mnie i czekaja aż ja pierwszy strzele we wroga . Jeżeli takich graczy chwalicie to jest to bez sensu . ;p

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już widzę jak wbijacie powiedzmy 4 fragi, gdy w walce biorą udział 3 tiery X i 2+ arty VIII (grałem IS-3 200bitew i odkąd zamontowałem to super hiper słynne działo bl-9 często trafiam do takich bitew...)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Działo nie ma żadnego znaczenia co do bitew do których cię wrzuca.

@M1chaLL

U ciebie dosyć często to chyba jest nigdy i nie spinaj się tak, psujesz atmosferę. :D

Opublikowano

o czym wy gadacie. Podstawą każdego czołgu jest załoga.

IS-3 z BL-9 wychodzi lekko na + lub przy słabej bitwie na -.

Zakładając że masz IS-3, to masz też KV. Poprostu łącz bitwy is-3 i KV naprzemiennie i bedzie dobrze

Opublikowano

Zakładając że masz IS-3, to masz też KV.

Nie koniecznie musi mieć KV, ja doszedłem do IS poprzez T-34-85 i KV-13.

A do KV przez T-28 i następnie KV-3 i KV-1S

Opublikowano

Panowie do IS-3 brakuje mi 27k expa 1-2dni grania... Mam KW już kupione. Mam konto premium i czołg T-25(V tier) lepiej jezdzić KW czy T-25 chodzi mi o wbijanie kasy. 2,5 mln to jest troche...

Opublikowano

To już od Ciebie zależy, możesz go sprzedać, dozbierać resztę srebra i kupić IS-3, albo trzymać go jeżeli lubisz nim grać ale będziesz musiał wtedy uzbierać całą kwotę potrzebną do kupna następcy. :D

Opublikowano

Dokładnie, jeżeli podoba ci się granie nim to go zostaw, bo przecież gra się przeważnie dla przyjemności. No a jak nie to kredyty na IS-3 zawsze się przydadzą.

Opublikowano

Możesz go sprzedać, i przeszkolić załogę na IS-3, co pozwoli Ci od razu zacząć z załogą na 90% (jeśli na ISie masz 100%+). W praktyce wychodzi na to, że starszymi czołgami się nie gra (sam zostawiałem, bo były fajne ale jak się miejsce skończyło to połowę sprzedałem)

Opublikowano

Polecam podczas expienia jakimś high-tier czołgiem grać nim tak, że po zniszczeniu wychodzisz z bitwy i wbijasz na najlepiej zarabiający czołg. Pozwala to na wyjście na + -> mniej monotonnego zarabiania.

Opublikowano

Dokładnie jak gram isem 3 albo 4 to jak sie skonczy bitwa to gram m22 i su85 po bitewce nimi nawet za najbardziej lamerska bitwe wychodze lacznie 7k na plusie :)

Opublikowano

@Xanter

To że miałeś jakąś bitwę gdzie zarobiłeś trochę kredytów to nie oznacza, że tym czołgiem się zarabia. Mam na myśli ogół bitew, a nie tylko te, które akurat ci dobrze poszły i nawet jak dobrze grasz to wciąż dużo zależy od innych graczy, bo jak trafisz to lewej drużyny, albo przegracie to raczej nie zarobisz.

Tylko i wyłącznie czołgi premiumowe są w stanie zarabiać na tym tierze. Z premium można co najwyżej zrównać wyzerować profit, ewentualnie zarabiać grosze.

Z BL-9 zadajesz już jakieś w miarę dmg. Jak wiesz gdzie strzelać to ten dmg wchodzi, przez co więcej zarabiasz. Wystarczy mieć średnią trafień powyżej 80% i nie ginąc co bitwe aby wyjść na plus te parę tysięcy

76561198001815076.png
Opublikowano

Aktualizacja? Teoretycznie już weszła, a że ludzie z wg mają wybitnie społeczność w dupie, to nawet nie powiedzieli, że jest obsuwa. Dlatego raczej nikt ci nie powie kiedy wejdzie. ;)

Bywalec
Opublikowano

Aha. Do IS-3 brakuje mi 37k doś pogram w nocy i doś będzie. Jak badać IS-4 ? Co pierwsze ?

Gąski, wieżyczka, bl-9

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Sorki miało być tak :

Aha. Do IS-4 brakuje mi 29k doś ( już wbiłem 8k dos ) pogram w nocy i doś będzie. Jak badać IS-4 ? Co pierwsze ?

Więc jak odblokowywać IS-4 ?

Bywalec
Opublikowano

Chyba PiotrBadBoy chodzi o to jak rozwinąć IS-4.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...