Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexalia [PL] [Dedyk]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno przenoszą na nową maszyne .... (Hahahahahhahahhaha) prosze was nawet dobrej wymówki nie umią znaleźć ; ) Po serwie .

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że teraz lipa z servami 1 atak ddos i po servie nie ma już gdzie grać PL pozostaje...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

xHTAx

od nocy? prawie całą noc? czyli od której dokładnie kozaku

ps.słyszałem że prawda jest taka,im wczoraj wieczorem logowanie padło,a że mpc miało ddosa to nie mieli poradników i nie umieli naprawić,raczej dalej nie potrafią

Opublikowano

xHTAx a ja wieże temu uzytnikowi ze to on z Mamrotem rozwala serva bo MamroT wczorja nie pamietma o której godzinie ale chyba cos 22 wywalil cale eq 140-150 i na pw mi napisal że i tak ten server rozwalą z kumplem a eq wywalil bo zebralem troche i jak widać serv off

Opublikowano

@up'y

Ludzie co wy gadacie, na 100% nie przez ataki serwer padł.

Z tego co wiem są problemy z MySQL'em......

Niech admin/mod zamknie ten temat do czasu włączenia serwera, szkoda patrzeć co ludzie piszą.

P.S W ddos'y itd.. bawią się dzieci które nie mają rozumu.

Opublikowano

Z tym że bez poradników gówno zrobią.Administracji nie kompetentna i tyle.Ja stawiam serwa ale to jest w dalekiej przyszłości,mam już 2 kolegów od zabezpieczeń,2 grafików,2 techników.Tylko że muszą wrócić do kraju,a to będzie za jakieś 9-10 miesięcy

Naszego serwa nikt nie rozwali

Pewnie już będa komentarze haahhaha już zrobisz,2 dni postoi i padnie.Gadajcie sobie ;]

Opublikowano

o 1:00 to ty już spałeś,ale dzięki temu że to piszesz co jest nie prawdą ale niektórzy może uwierzą to xHTAx kłamie że ddosował oczym każdy wie ponieważ prawie cała noc napisał

Opublikowano

Ja je*** tu są naprawde idioci,metin2,playboszcz... szkoda słów

Serw już od 20:47-20:57 był off

@SivleE co z tego? jak i tak już tam nikt nie bedzie grał chyba

Opublikowano

Potwierdzam Metin2, bo tez gralem do 1:00... moze ty kolego neta nie miales i dlatego cie nie łaczylo ;]

Ciekawe... jakoś mnie nie łączyło, Twoje żarty mnie nie bawią.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

co wy pierdolicie expilem w grocie do 1:30 około potem na youtube oglądałem Rojav13 wy jestescie jebnieci serwer normalnie funkcjonował.

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

co wy pierdolicie expilem w grocie do 1:30 około potem na youtube oglądałem Rojav13 wy jestescie jebnieci serwer normalnie funkcjonował.

i tu się zgodze, FUNKCJONOWAŁ,forma przeszła

Opublikowano

Jakieś info by się przydało ci się dzieje co bedzie dodane/naprawione i o której będzie ON i czy w ogóle będzie jeszcze ON bo już mam kilkanaście wersji co sie dzieje ^^ teraz czekam na wypowiedz kogoś kompetentnego.

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...