Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexalia [PL] [Dedyk]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda człowiekowi poświęcić 2 minuty na odpalenie logowania i kolejne 2 na wgranie skryptu. W sumie cała reszta teamu jest zbędna,bo nic nie robią.

Dostępu do niczego nie posiadają, jedynie konto GM w grze. wychodzi na to, że tylko Top coś robił.

34115.jpg 38556.png

35025.png 28995.jpg

19438.jpg 34229.png

34139.png 34221.gif

ub1964090.png15424s.png

buttonRapideo.png

Opublikowano

No a debil 1 w ranku wydał tyle kasy na is że go odbanowali a używał waithacka ja tego nie rozumie

Skoro jesteś pewien, że używał to daj jakiś dowód.

Opublikowano

Widać, że niekażdy jest no life jak Ty i ciągle o ten server najdajesz...

Człowiek ma też swoje życie i nie jest stworzony, by na servie ciągle siedzieć...

Jezu ;x

Będzie to będzie i nie spamcie już...

Opublikowano

Skoro jesteś pewien, że używał to daj jakiś dowód.

Gracz nie musi przedstawiać dowodów, tylko to leży w kwestii GM, czy zgromadzi dowody.

Ciekawi mnie to skąd mają taką pewność ze tylko logowanie nie działa. Na tsie admini mowili ze tylko HA Rabbit ma dostep do tego aby to naprawic to skad oni moga wiedziec ze to tylko logowanie jak nie mają dostępu do bazy wpierdalaj wam scieme ten serv padł juz 4ever jak ich 3 servy poprzednie na ktorych grałem nie wiem moze było ich wiecej ja pamiętam tylko 3 i kazdy ten serv utrzymał sie od1-3 dni i off więc nie polecam a po drugie to nie ładowac sm nazbierają Hajsu i nara !!!!

To tylko ich przypuszczenia, gdyż oni nie mają do niczego dostępu, nie wiem w ogóle po co oni są w tym teamie.

Widać, że niekażdy jest no life jak Ty i ciągle o ten server najdajesz...

Człowiek ma też swoje życie i nie jest stworzony, by na servie ciągle siedzieć...

Jezu ;x

Będzie to będzie i nie spamcie już...

Tak trudno poświęcić 5 minut na naprawę? : )

W dodatku gdy wiadomo, że jest na komputerze.

34115.jpg 38556.png

35025.png 28995.jpg

19438.jpg 34229.png

34139.png 34221.gif

ub1964090.png15424s.png

buttonRapideo.png

Opublikowano

No a debil 1 w ranku wydał tyle kasy na is że go odbanowali a używał waithacka ja tego nie rozumie

Ten Regulamin to maja popierdolony

Teraz kurwa dzieci z teamu pozmieniały nie ma tak dobrze SirAsmyk

Wczesniej było ban za wh na 1 dzien teraz permanent to mogli od razu tak zrobic anie kurwa mieszają a te ich servy to tylko o dupe podetrzec mysleli ze nikt sie nic nie kapnie jak nicki pozmieniali a tu ciach client folder Vestalia nawet ssy były z vestali w folderze haha a forum to kurwa z OtherWorlda w prezencie dostali tylko pozmieniali co nieco no na forum musicie poczekac bo tam wiecej roboty bedzie zanim wszystko przerobią haha z otherworld na Hexalia <lol2>

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Gracz nie musi przedstawiać dowodów, tylko to leży w kwestii GM, czy zgromadzi dowody.

To tylko ich przypuszczenia, gdyż oni nie mają do niczego dostępu, nie wiem w ogóle po co oni są w tym teamie.

Tak trudno poświęcić 5 minut na naprawę? : )

W dodatku gdy wiadomo, że jest na komputerze.

Po pierwsze gdyby był przy komputerze to było by to już dawno naprawione, po drugie było na początku w regulaminie napisane, że trzeba wysłać ss lub filmik. Po trzecie są oni od ogarniania tzw. spraw drugorzędnych, które po prostu zawracają HA dupe. Po czwarte chcesz wiedzieć coś na temat Juicya to wejdź na ts i zapytaj, któregoś z GM'ów.

Pjona

Ten Regulamin to maja popierdolony

Teraz kurwa dzieci z teamu pozmieniały nie ma tak dobrze SirAsmyk

Wczesniej było ban za wh na 1 dzien teraz permanent to mogli od razu tak zrobic anie kurwa mieszają a te ich servy to tylko o dupe podetrzec mysleli ze nikt sie nic nie kapnie jak nicki pozmieniali a tu ciach client folder Vestalia nawet ssy były z vestali w folderze haha a forum to kurwa z OtherWorlda w prezencie dostali tylko pozmieniali co nieco no na forum musicie poczekac bo tam wiecej roboty bedzie zanim wszystko przerobią haha z otherworld na Hexalia <lol2>

Nie rozumie po chuja te Twoje durne wypowiedzi? Chcesz pospinać to zapraszamy na TS na specjalny kanał pt. Tyralnia+18. Skoro wiedziałeś jak ich wcześniejsze serwery skończyły to po chuja na nich grałeś?

Opublikowano

Nie rozumie po chuja te Twoje durne wypowiedzi? Chcesz pospinać to zapraszamy na TS na specjalny kanał pt. Tyralnia+18. Skoro wiedziałeś jak ich wcześniejsze serwery skończyły to po chuja na nich grałeś?

Po chuja to bocian w wodzie stoi a po drugie chuja to pisze wam to nie tylko tobie aby wam ogarnąc ze każdy ich serv pada po kilku dniach rozumiesz chuju na rope ?? hahaha

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

nie pogracie na tym serwerze... z tego co mi wiadomo, to ktoś z hexalii zniszczyl TS serwera Shain... HA z shain ma spore plecy i ma dużo serwerów mt2 w polsce i anglii, sam na kilku grałem bo poznaje go po głosie mimo, że zmienia nicki... 90% jeszcze stoi bo dziś sprawdzałem z ciekawości a jeden nawet już ponad dwa lata chyba... valder nie odpuści bo to uparty ch**, a nawet jeśli to jego koledzy i tak dokończą, chyba ze sie dogadaja (mam taka nadzieje) strasznie szkoda serwera bo fajnie sie gralo. Na ten czas wracam na shain i zapraszam na Ich TS... Acri szuka ludzi do gildii!!

Opublikowano

Nie wiem kto i dlaczego ale rozwalili i wkurwili Valdera bo musial wracac od dziewczyny bo rozwalili ts i reklamowali hexalie... sam przy tym bylem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...