Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]To dziwne

Boss29523

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu zastanawiam sie jak to mozliwe, ze niektorzy ludzie na SFgame maja w niecale 2 tyg. 50lv a ja nie mg umeczyc w 2 tyg. 30 lv ? Mozliwe ze to nol lajfy ;d, ale nie jestem w pelni przekonany. Przypuszczam, ze moga miec haxy, ale z drugiej strony wiele ludu mowi, ze ich nie ma. Co o tym sadzicie?

Opublikowano

Ludzie na grzybkach cisną.Mając załóżmy 100 grzybków

- gryfosmok ( - 50%)

-browary w karczmie

-Najlepsze gildie szukają grzybiarzy tzn. mają np 144% trenera więc szybko wbijają.

Opublikowano

@UP Trochę przesadzasz... Mając grzybki nie jesteś no-life'rem, ponieważ istnieje coś takiego jak "Happy Hour", kiedy grzybiarze pomijają misję, przez co nie marnują czasu w ciągu dnia i nie można nazwać takich osób no-life'rami. Ja jadę bardzo lekko na grzybach i od grudnia 2011 mam 180 LVL i nie jestem no-life'rem.

Jak się chce to można :)

Moje tutoriale:

[TuT] Jak założyć i rozwinąć własną gildię

Zapraszam!

Nick na s14 SF GAME: Macuser

Opublikowano

wystarczy duża % w klaserze, gryf, 3 paski i dogra gildia :D

gmhq5mn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...