Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Varus - strzał zemsty

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sama postac ciekawa przyznam mozliwe ze kupie jest juz dostepna na becie?

btw prosze o zbanowanie tej zalosnej istoty ktora nademna widnieje to juz sie zaczyna robic smieszne

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano
Bullshit.

Obaj bohaterowie zostaną wydani za tydzień, w środę, w tym samym patch'u.

Panowie, ale wiecie, że PAX 2012 już był, tak?

Varus zostanie odblokowany na PBE prawdopodobnie w weekend, lub ostatecznie w poniedziałek.

@Down/Edited

Panowie, nie znacie swojego moderatora? ^^ Pracowało się w kilku firmach, a ludzi też się wielu znało.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

Wiadomo kiedy wyjdzie nowy update z tymi postaciami ?

Menes napisał, że w środę. Czyli znając go tak będzie. Ale max 1 tyg. i powinien wyjść. W tym Patchu nie dodają tylko bohaterów, ale robią dużą modyfikację interfejsu gry, testują. Więc wiecie ;)

he?

Opublikowano

Niby podczas patchowania widziałem jakieś pliki z Varusem, ale nie wiem ;) Może za 1 - 2 tyg. wyjdzie. Chociaż zdenerwowałem się, że dzisiaj nie wyszedł.

he?

Opublikowano

Nie wiem skad sie na mpcforum wzielo to, ze champy i patche wychodza w srode. Popatrzcie na kalendarz, czasami to jest sroda jednak przewaznie czwartek. Nawet z hecarimem tak bylo -.-`

Opublikowano

Varus jest już dodany, tylko nie można go kupić. Jak na moje za max tydzień jak go dopracują zostanie udostępniony :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...