Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Varus - strzał zemsty

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie mnie dziwić jak Varus będzie miał skille na mane.

W końcu to ma być pod AP.

Chociaż średnio wyobrażam sobie łucznika maga.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

napisałem tu post. nie wiem czemu go usunięto, czyżby skorumpowany moderator?

mnijesza z tym.

napisałem w nim, że Varus nie jest AP, a AD. jego Q oraz E mają przeliczniki na AD i zdają fizyczne obrazenia, a jego bodajze W lub ulti ma przeliczniki na ap i zadaje magiczne orbazenia, pozatym to bedzie praktycznie taki ezreal,. all skille ap ale jednak Q + R ad no i jego passyw czyni go ad carrym, a nie AP. skończcie spamować. Łucznik pod AP? omnomnomnomnom cho gath not approved -.-

pozatym wyżej dałem link do screena w którym polski Rioter Community sam napisał, że to Ranged DPS , a jak DPS to chyba AD nie?

Opublikowano

Pasyvka:Living Vengeance

Zabijając bohatera lub zdobywając asyste, Varus otrzymuje 40% Szybkości Ataku na 6 sekund. Zabijając miniona otrzymuje 20% Szybkości Ataku na 3 sekundy.

Q:Piercing Arrow

Pierwsze rzucenie: Varus przygotowuje swój następny strzał, stopniowo zwiększając jego zasięg i obrażenia.

Drugie rzucenie: Varus strzela, zadając od 10/43/77/110/143 (+) do 15/65/115/165/215 (+) fizycznych obrażeń, zredukowanych o 15% za każdy trafiony cel (minimum 33%).

Podczas przygotowania strzału Varus spowolniony jest o 20%. Po 4 sekundach, Piercing Arrow zawodzi ale odnawiana jest połowa many wydanej na skill.

Koszt - 70/75/80/85/90 Mana

Zasięg - 925

W:Blighted Quiver

Pasywnie: Podstawowy atak Varusa zadaje 10/15/20/25/30 (+0.2) dodatkowych magicznych obrażeń i aplikuje Blight na 6 sekund (do 3 stacków).

Inne umiejętności Varusa detonują Blight, zadając magiczne obrażenia odpowiadające 2/2.8/3.5/4.3/5% (+0.01%) maksymalnego HP celu na stack (Max: 360 obrażeń potworom)

Koszty - 55/60/65/70/75 Mana

Zasięg - N/A

E:Hail of Arrows

Varus wystrzeliwuje grad strzał zadający 60/100/140/180/220 (+) fizycznych obrażeń i bezcześci teren na 4sekundy.

Zbezczeszczony teraz spowalnia wrogów o 20/24/28/32/36% i redukuje efekty leczenia o 50%

Koszt - 70 Mana

Zasięg - 925

R:Chain of Corruption ( superumiejętność )

Varus wypuszcza macki zepsucia zadające 150/250/350 (+1) magicznych obrażeń i unieruchamiające pierwszy trafiony cel na 2 sekundy.

Następnie zepsucie rozszerza się w stronę pobliskich, niezainfekowanych wrogich bohaterów, zadając te same obrażenia i unieruchamiając ich, o ile ich dosięgną.

Koszt - 100/45/50 Mana (Bug?)

Zasięg - N/A

To są umiejętności Varusa jakby jeszcze ktoś nie znał.Jak komuś się przydało nie pogardzę Lajkiem :D.Zapowiada się bardzo ciekawy ad carry.

Edit:Mam jego statystyki łapcie:

Damage: 49.5 (+3.2 per level)

Health: 467 (+82 per level)

Mana: 286 (+36 per level)

Movement Speed: 305

Armor: 14.8 (+3.4 per level)

Magic Resist: 30

Health Per 5 Sec: 4.5

Mana Per 5 Sec: 7

Opublikowano

wkońcu jakiś ciekawy ad carry używający magii , no bo większość ad carry oprócz ezreala to same pistolety, graves, caitlyn, miss fortune, albo z łukami jak ashe, wkońcu jakiś magiczny ad carry : D nie moge sie doczekać, pozatym ulti op w teamfightach, podobne do ulti fizza

Opublikowano

A jednak mana :( szkoda myślałem że będzie jakiś AP ( tiaa łucznik ap :D ) z energią zamiast many , i tak go kupię od razu jak wyjdzie ^^ nie wiecie może kiedy ?

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

A jednak mana :( szkoda myślałem że będzie jakiś AP ( tiaa łucznik ap :D ) z energią zamiast many , i tak go kupię od razu jak wyjdzie ^^ nie wiecie może kiedy ?

wyjdzie tak jakoś w następnym patchu po hecarimie, więc jeszcze sobie poczekasz, jakieś 3, max 4 tygodnie.

Opublikowano

@up

ponoć w patchu na korei który wyszedł wczoraj już jest i varus i ten centaur śmieszny, i wyszli w 1 patchu...

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Nie wyjdą w jednym patchu. Jeśli ktoś nie wierzy niech poczyta oficjalne forum LOLa. PAX- Penny Arcade Expo, nazywane jest świętem fanów League of Legends.

Tutaj masz filmik zeszłego roku :)

Opublikowano

Na tym screenie z forum pisało, że będzie można nim zagrać na PAX. Co to takiego i jak na tym czymś zagrac?

PAX to poprostu impreza , a nie żaden serwer :P

No przecież RIOT musiał zorganizować jakąś atrakcje dla tylu nerdów którym ciekła ślinka na myśl o zagraniu nim. :]

na varusa jeszcze troche poczekamy, polecam uzbierać IP do tego czasu ;)

Opublikowano

Bullshit.

Obaj bohaterowie zostaną wydani za tydzień, w środę, w tym samym patch'u.

Panowie, ale wiecie, że PAX 2012 już był, tak?

Varus zostanie odblokowany na PBE prawdopodobnie w weekend, lub ostatecznie w poniedziałek.

@Down/Edited

Panowie, nie znacie swojego moderatora? ^^ Pracowało się w kilku firmach, a ludzi też się wielu znało.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak widzialem jego Skill'e. Szczególnie Q to będzie mój Ulubiony Champ! Uwielbiam takich Champ. Akurat, mam nadzieje że będzie w przecenie. Ja go chce! :

Jak widzialem jego Skill'e. Szczególnie Q to będzie mój Ulubiony Champ! Uwielbiam takich Champ. Akurat, mam nadzieje że będzie w przecenie. Ja go chce! :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...