Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]DarkChaos

ILoveLC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ma byc server ?? czlowieku sciagalem kazdy mirror kazdy client zjebany nie potrafie kupic nic w item shopie jakies erorry wyskakuja you cancelled transaction cos takiego .. i se pogralem .. niewiem czemu ja tam mam moze ktos inny tez tak ma to sie przypnie .. z czytania fajnie wyglada daje + tobie a serwerowi - !

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

to ma byc server ?? czlowieku sciagalem kazdy mirror kazdy client zjebany nie potrafie kupic nic w item shopie jakies erorry wyskakuja you cancelled transaction cos takiego .. i se pogralem .. niewiem czemu ja tam mam moze ktos inny tez tak ma to sie przypnie .. z czytania fajnie wyglada daje + tobie a serwerowi - !

ciota

Opublikowano

Przyklejam ;] Instalki nie działają tak samo jak sie patchuje to errory wyskakują, szkoda tylko czasu i transferu :D

a co kd44 lepiej nie skomentuje bo widać co On sobą reprezentuje ^.^

Opublikowano

niech ktos powie oco B i dziwne armory na 200 lvl 103 i wogle nieda sie kupic biezesz buy a anuluje ci wiec czy taki fajny ser chyba ze cos trzeba zrobic wiec prosze o pomoc

takie zachwalanie ser kozacki i wogle posty wyzej a ser do niczego nic z opisu niema ani item +17 ani nic w 1 miescie moby 170 lvl jakos tak wiec niech ktos mi powie oco b>>?

Opublikowano

omg l;udzie mpojaki ch ze tak powiem te mpc forum i wogle skoro tu i tak zadnej pomocy a napisal bym ludzie odaje postac ten i ten level tu i tu i tyle i tyle tego to rozpisalo by sie cale forum ??

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ciota

dlaczego nie dostal punkty ostrzezen za obrazanie ?? ; )

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...