Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk]DarkChaos

ILoveLC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DarkChaos

Żeby pobrać trzeba się zalogować!!

Raty:

Max Level: 200

Experience Rate: x100

Skill Point Rate: x400

Gold Drop Rate: x25

Item Drop Rate: x45

Opis:

Raty to nie wszystko, zapomnieli dodać że jest zwiększona szansa na ulepszenie niebianam[Na moje ok.60%-75%]

Jest nowe JUNO EP3

Startujemy z 200k PU oraz dostajemy set na 100 lvl. Ale jak dla mnie lepiej iść do Armor Trader'a kupujemy set 95-97 logujemy się ponownie i all jest +17. Niestety na większych lv trzeba ulepszać. Jest Cash Shop, Sklep z fryzurami, dwa npc ze strojami,Titan Armor ITP. U Merchant Geres są bardzo fajne poty na mp i hp, w dodatku w tych sklepach, które wymieniłem wszystko jest za darmo!! Kraina Meshos gdzie dropią rzeczy na 180. Robiąc smoka i konia logujemy się ponownie i nasze pety mają 100 lvl. Szybko się expi.

Jeżeli jest już taki temat to przepraszam!!

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

@zablej123 to jest EP1, brak cienia, tyle, ze dosc mocna zmodyfikowany bo sa nowe skille, sety, mapy i lvl cap kolo 225.

Wkurza mnie to, ze majac 166lvl i bijac w Tairan mobki do 165 sa jest w miare ok, czasem bija po 3k ale daje rade a powyzej juz masakra, 2 razy walnie pod rzad 4k i padam..Problemy zaczynaja sie od Okvan`ów. Jest jakis bug czy az taka wielka roznica miedzy mobami ?

Opublikowano

A Juno jest z Ep3? Dziwne...

to jest EP1, brak cienia, tyle, ze dosc mocna zmodyfikowany...Wystarczy sobie posiedziec w grze, pogadac z gm i wszystko jasne.

Opublikowano

co do pytania do exp na 161 ja expiłem w tarian v2 spokojnie idzie z 50% castingu

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

http://darkchaos-forum.tk/

forum działa bez zarzutów , piszcie tematy czy coś jak Wam strona tak potrzebna :D ( tak wiem nowych konta nie można założyć :P )

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam prozbe do jakiegos gracza co ma gildie jest masterem lub co moze przyjmowac a ogulnie to zna sie natej grze bo ser sciagam od jutra zaczne grac wniego ale chcialbym pare zeczy sie dowiedziec 17366370 to jest moje gg jak cos jestem na gg zazwyczaj od godziny 14 zazwyczaj ale ruznie to bywa wiec jak ktos moglby jutro tak po 14 godzinie napisac bd wdzieczny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...