Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Calypso

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DLA TYCH CO MAJA TYLKO 2CH:

wchodzicie na stonke glowna calypso klikacie u gory zakladke serwer 1 i zjezdzacie na dol i tam masz na czerowona napisane >>>Hier der Download<<< klikasz na to i ci zacznie sciaglac nakladke, potem ja rozpakowaujesz i wklejasz w cielcie do foldero pack, i masz 2 serwery po 4 ch ;p

Opublikowano

wiesz ze polskie szkolnictwo poki co ma bardzo wysokie progi np. wyzsze niz w niemczech? i pewnie niz we wloszech tez :P taka ciekawostka ale jak wprowadza nowe ustawy to polacy beda mieli ronie latwo jak Ci inne kraje europejskie i polskie dzieci beda jeszcze glupsze i coraz bardziej oglupiane przez internet z ktorego nie czeripa wiedzy tylko bzdety. :D hah :P nie no..

kowal na s1 troche lubi popalac. :P z 15 itemkow na +5 weszlo mi 6 robionych od 0 a z tych 6 weszly 2 ubranka ninjy na+9 czyli az tak zle ne ma co? damy rade..
Co do gildi tez myslalem ze bedzie jedna wielka solidna gildia a z tym idzie ze jedna z potezniejszych.. gdy lookalem na s1 widzialem ziemie gildi jak i kowalow gildijnych wiec moze byc niezla zabawa :P Niech jakis ogar zrobi gildie np. Lether i jest a nie 150 osob krzyczy ze robi gildie bo to do niczego nie prowadzi.. ts3 by sie przydal lubie posiedziec mimo ze poki co nie mam micro a laptopa siostry mi liftem zalaly.. ale sluchawki mozna kupic przecie nie? no to moze ankieta co do nazwy gildi i jakiegos lidera wybierzmy zeby byl kumaty :D

Proponawana nazwa gildi "xxx" :DD
xxx jak juz :P 3gimnazjum mialem 5 z niemca ;P

nanicz.png

Opublikowano

Co do nazwy gildii. Nie polecam nazw z członami: Poland, Polska, Polish, Polen, PL. Jak już wcześniej słusznie wspomniano - wielu Niemców jest negatywnie do Polaków nastawiona.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Dobra o 20:00 start zapraszam chetnych do gildii na ts3 176.9.252.84. Do tych co pisza, ze gildia nie bedzie stabilna skad mozecie o tym wiedziec?

jaka nazwa gildy ?
3970978.jpgAle ciepłe ciacho :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...