Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Calypso

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślę, że dobrze by było jeszcze zrobić spolszczenie misji bo trochę lipa: c

questy są po stronie serwera, my tylko możemy spolszyć nazwy itemów i ich opisy, bony oraz nazwy npc i moobów

@top

zajrze na serwer ;p

szkoda ze już panowie robią mody , sądziłem że jest szansa odpędzić się od neo

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BOTY JEST NOWY CLIENT

http://78.46.230.234/NeuerClient/Calypso-2%20Offiziel%202012%20New%20Client.rar

NA PEWNO BEDZIE NA NIM S2 JA JUZ SCIAGAM !

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Uwaga !!! jako iz jestem miły postanowiłem wamumilic nieco gre ! o Godzine 18 gdy stworzycie swoje konto logujecie sie na stronie i w panelu uzytkownika klikace Vote4Coins wtedy o godzinie 20 otrzymacie 10 tysiecy monet za ktore mozecie kupic np . 200 zmianek w darmowym sklepieinternetowym tyle odemnie . Jezeli dowiem sie wiecej napewno napisze ;d . Info uzyskane od milej osoby z S1 . Pozdrawiam

Opublikowano

toc jak chca to niech sobie graja na modach - oni dostana bany nie my.

a tak poza tym to dobry pomysl z przejeciem serwera ;p heuehuhehe

Opublikowano

Da sie jakoś zrobić żeby po polsku było w metku ?

Ściągasz launchera i wklejasz do bylejakiego clienta polskiego priva ( poza nawie.eu itd bo te są patchowane)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Bede gral niestety w schinsoo ;d bo za duzo polakow gra w schinsoo a nie chce byc samotny w jinno ;d pod nickiem oczywiscie Flay : ).

Tombstone, ja sciagam jakis ze strony klient wszedlem w s2, i download i zaczelo sie sciagac : ))

Opublikowano

1. da ktos jakiekolwiek spolszczenie moda na ten serwer? i czy beda za to bany? wiem tombstone ty je masz i nie udostepnisz ,jarasz sie nim jakby wlosy ci na jajach urosly pierwszy raz ; o

2.czy oni na pewno nie banuje polakow od tak?

3.vote4coins jest to narzedzie do...? mam kliknac to np. teraz i o ktorej bede mial iles tam sm?

Opublikowano

@Tombstone

coś Ci ten obrazek nie wyszedł ...

po 2 "

to wszystko co w życiu osiągnąłeś?" to pytanie retoryczne chłopczyku, jak nei wiesz co to znaczy to zapraszam na google.pl

1. da ktos jakiekolwiek spolszczenie moda na ten serwer? i czy beda za to bany? wiem tombstone ty je masz i nie udostepnisz ,jarasz sie nim jakby wlosy ci na jajach urosly pierwszy raz ; o

2.czy oni na pewno nie banuje polakow od tak?

3.vote4coins jest to narzedzie do...? mam kliknac to np. teraz i o ktorej bede mial iles tam sm?

1. zapewno ktoś zrobi po starcie, a jak nie to pewnie jutro zrobie

2. raczej nie, chyba ze bedą dzieciaki o nickach "fuckgermanPL"

3. głosowanie na serw za walute do IS, za jeden głos dostajesz 10k czegoś tam, chyba po 20 dostaniesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...