Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] HP DC7700 | Win7 64bit | Problem ze sterownikami dźwięku

SGT Otlet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam komputer DC7700 (lekko zmodyfikowanego) z 5GB RAMu, Kartą graficzną GT440...

I otóż zainstalowałem (przypadkiem) wersję systemu Win7 Professional 32Bity, ale ze względu na RAM na nowo zainstalowałem, ale tym razem Win7 Ultimate 64Bity.

Zainstalowałem stery, wszystko ładnie pięknie, ale niestety - Nie wykrywa mi wbudowanej "karty dźwiękowej".

Jedynie co mi wykrywa to złącza HDMI od Grafy, ale ani Mikra, ani Dźwięku nie wykryje...

Porady?

P.S.

Porady zainstaluj stery, zaktualizuje stery wsadźcie sobie w dupe...

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

to ci powiem, wsadź sobie je sam w d... zaktualizuj i zainstaluj sterowniki PONOWNIE bo wersja windows nic nie ma tu do tego

sterowniki zainstaluj te do Visty bo to TE SAME, nie koniecznie w7 automatycznie może wykrywać układy ALC pod windows właściwie

nie wiem po co ultimate skoro nie używasz 90% możliwości systemu ( oprogramowania ) , ale skoro ci pasuje spowalniać system bezużytecznym softem i usługami ...

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Hmm... Mi pasuje ;)

Robiłem te stery... w wersji 7, Vista, XP, 32 i 64 bitowe... Dupa nic nie daje...

Sądzę też, że może dlatego, że zainstalowałem najpierw stery od Grafy (a w zestawie Sterownik Sound HD) i się "pojebało" i niestety ;(

Ale dobra... Zrobię reinstal Win7 (użyję Ultimate, bo potrzebuję XP Mode), więc proszę o CLS dla tematu

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...