Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soldat 1.6.2, Cheat by Roen00

Roen00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku będziesz udostępniał jakoś tego hacka, czy będziesz rozpisywał się tylko na ten temat??? tak jak kolega wyżej, jaki jest w sens pisać o tym?

Opublikowano

Śmiem stwierdzić że projekt 'umarł', więc nie wiem po co dalej tutaj dyskutujecie :)

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem Ci lepiej. To jest chwalenie się umiejętnościami napisania cheata. Poświęciłem ogromną ilość godzin, aby się nauczyć ułamka wiedzy z dziedziny programowania pozwalającej mi napisać cheat, który zaprezentowałem powyżej. Kolejnym aspektem dla którego nie będę dalej go rozwijał jest to, że z każdą wersją soldat'a zmieniają się adresy funkcji oraz odpowiednich wartości. Co za tym idzie z każdym nowym wydaniem soldat'a bym musiał poświęcić ogromną ilość WŁASNEGO PRYWATNEGO czasu na to aby wam DAĆ ZA DARMO cheata. Cheata, który zniszczy reszki gry którą uwielbiam.

Obecnie po trochu piszę cheata do soldat :

przechwytywaniesb.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem Ci lepiej. To jest chwalenie się umiejętnościami napisania cheata. Poświęciłem ogromną ilość godzin, aby się nauczyć ułamka wiedzy z dziedziny programowania pozwalającej mi napisać cheat, który zaprezentowałem powyżej. Kolejnym aspektem dla którego nie będę dalej go rozwijał jest to, że z każdą wersją soldat'a zmieniają się adresy funkcji oraz odpowiednich wartości. Co za tym idzie z każdym nowym wydaniem soldat'a bym musiał poświęcić ogromną ilość WŁASNEGO PRYWATNEGO czasu na to aby wam DAĆ ZA DARMO cheata. Cheata, który zniszczy reszki gry którą uwielbiam.

Dlaczego piszesz "DAĆ ZA DARMO" ? Pytałem się Ciebie wyżej czy chcesz sprzedawać tego cheata, to nic mi nie odpisałeś, więc nie pisz teraz że wszyscy chcemy za darmo wykorzystywać Twój czas. Druga kwestia, skoro uważasz, że Twój cheat niszczy grę którą uwielbiasz to po co w ogóle się za to brałeś?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak napisałem wcześniej:
To jest chwalenie się umiejętnościami napisania cheata.

:**

Obecnie po trochu piszę cheata do soldat :

przechwytywaniesb.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...