Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soldat 1.6.2, Cheat by Roen00

Roen00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Rozpoczął się długi weekend to postanowiłem w końcu wziąć się za pisanie mojego cheata do soldat.

Nie jest to narazie nic specjalnego, ale powolutku dopisuje nowe opcje cheata : )

Co już mam :

- No Delay - usuwa opóźnienie przy strzale [ takie jakie jest w minigunie oraz snajperce ]

- Airman - sprawia, że poruszamy się w powietrzu tak jak byśmy byli na ziemi. Czyli w powietrzy możemy robić back flipy, biegać itp.

- Telefly - teleportacja za pomocą strzałek

- Weapons Menu, możliwość zmiany broni podczas gry. Muszę poprawić to potem, bo często pojawia się i znika przy włączaniu.

- Better aim = no bink, no recoil, no move acc

- Bullet Guides - I teraz perełka, czyli linia która pokazuje tor lotu pocisku, również dodałem do tej funkcji czas po którym wybuchnie granat [ czas jest w tickach, ale potem zrobie na sekundy ]. Nie zrobiłem jeszcze sprawdzania kolizji, dlatego linia jest rysowana nawet na polygonach - potem się dorobi ^^.

Screen z bullet guides :

bulletguides.png

Co chcę dodać :

- Aimbot !!!

- Double damage

- Zwiększenie szybkości ladania i biegania

- Nieskończoność jeta

- Nieskończoność amunicji

- Pokazywanie polygonów oraz ich typów

- Tele 2 Mouse

- Zapisywanie pozycji, wczytywanie pozycji

- Teleport do różnych obiektów typu apteczki, flagi itp.

- Radar hack

- Linia która pokazuje nam jak celujemy, czyli pokaże nam w które miejsce poleci pocisk po oddaniu strzału.

- Unrandomizer do pocisków [ tak aby minigun i inne bronie nie miały losowego rozrzutu ]

- Esp - czyli informacje o przeciwnikach.

- Ukrycie scenerii

- Brak potrząsania ekranem gdy coś koło nas wybucha

Oraz jak wygląda menu :

menulj.png

Jest to dyskusja, zatem NIE daje cheata do downloadu !!! Nawet o to nie proście !

Jeżeli macie jakieś pomysły na nowe funkcje to piszcie ^^ Oczywiście o ile ich nie zawarłem wyżej :D

Updaty będę dopisywał w pierwszym poście, aby nie były porozrzucane po temacie.

Obecnie po trochu piszę cheata do soldat :

przechwytywaniesb.png

Opublikowano

No ładnie, ładnie :)

- Weapons Menu, możliwość zmiany broni podczas gry. Muszę poprawić to potem, bo często pojawia się i znika przy włączaniu.

Może Sleep(x); ?

Opublikowano

A może by tak po prostu:

if (!*(bool*)(wepmenu)) *(bool*)(wepmenu) = true;

? ;P

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

Bardzo ładny hax. Może dodasz nieśmiertelność np. że wskoczysz na kolce co cię zabijają . ;D ^^

Opublikowano

This is discussion only, this hack isn't finished so you cannot download it.

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

please give me the download link. I don't understand your language. I have to use google translate for every single line

Thank you

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W tym hacku mógł byś dodać jeszcze X4 damage , niewidzialność :) moje propozycje :D i niektóre funkcje ,które są w hacku na soldat 1.5.0 o nazwie wEeEeDy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, ale moja propozycja to anty kick. Mógłby być taki że kicka cały czas jedną osobe i nie pozwala zagłować na Ciebie innym graczom. Jeżeli by się to udało to z chęcią bym go wypróbował. Pzdr :D

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...