Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Targowisko.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupie kase na broa 1miljon+ z cena sie dogadamy (za prawdziwa kase) kupie nawet do 40miljonow Kontak GG:5836618

GMs:

Lvl:85 Hermit Hacked

Lvl:54 Assasin Legit

Lvl:134 Bishop Hacked

Opublikowano

Like i said, kupie wszystkoooo co macie na windi xD mam tam tylko 400mil wiec trzeba mi moreeeee jak cos pm albo na gg pisac, jak ktos dyga na allegro aukcje wystawiamy i tak sie zamienic mozna^^ w/e ppls grajcie legit xD Mesos / chars or items Windia PL0X xD

Gms -

Crusader 105

hermit - 113 - sleeeep

Dexless Hermit 7x- godly :D active

EMS - ^^ shit

Opublikowano

Kupie!!!

za prwdziwoa kase max 45zl

postac najlepiej na GMS ale EMS tez moze byc

Sin lub Dit na wysokim levelu(min 30lvl) obojetnie jakie swiat

kontakt na PM

(jezeli ktos uwiezy)

Opublikowano

Sprzedam :

Server Broa :

60lvl hat dla warriora - Cena do uzgodnienia

Server Scania :

Cape 85lvl 10int 0slots - Cena do uzgodnienia

Evil Wings Clean 74att - Cena kolo 3mil

Opublikowano

mam do zamiany/sprzedazy

54 sin - gms <all info>

40 dit - gms

51 spearman - gms

37 mag i/l - gms

41 warrior - gms

46 dit - gms

Prosze pisac rozpatrze wszelkie oferty. gg:4907956

gg:4907956

208996374.png

Opublikowano

!!DO WSZYSTKICH CHCACYCH KUPIC NX ZA MESOS!!

To nie jest oferta kupna, ani sprzedaży, więc jak chcecie to dajcie mi warna, albo coś. Po prostu chce przestrzec wszystkich, którzy chcą kupić nx za meso czyli teraz popularne gifty. Jeśli nie znacie jakiejś osoby na 120% to nie ufajcie jej !! A nawet jeśli ją znacie to i tak radzę trzymać ją na dystans. Ja sam przed chwilą zostałem wydymany na ciężko uzbierane 10mln... nic nie mogę zrobić i powiem wam szczerze ... straciłem wiarę w ludzi... Naprawdę uważajcie co robicie, bo możecie tego gorzko żałować ... just like me now...

Opublikowano

co ty nie powiesz... ze dales sie nabrac na jeden z popularnych teraz skamow zwanych gift... tylko gz bo to godne pozalowania. kupilem 145k nxa w tamtym tygodniu za mesos nie gifty, poniewaz istnieja strony przeznaczone do trade/ sell or buy accs maplestory. ktos chce namiary to pisac:P

Gms -

Crusader 105

hermit - 113 - sleeeep

EMS - ^^ shit

Opublikowano

"godne pozalowania" człowieku, proszę cię, nie używaj słów, których nie znasz znaczenia, albo ich nie rozumiesz... to jest godne pożałowania. To, że ktoś zaufał innemu człowiekowi uważasz za godne pożałowania? GODNE POżAłOWANIA jest właśnie to czyhanie na kogoś kto za bardzo wierzył we wzajemną ludzką pomoc...

Btw strony możesz podać :)

----------

Żeby nie kontynuować offtopa daje wam tu część "listy" scrolli i itemów, które mam na sprzedaż. Nie ma między nimi żadnych rarych dropów, ale zawsze to coś. Potrzebuje szybko kase. Nie mam żadnych specjalnych wymagać i nie żądam żadnej nie wiadomo jakiej sumy. Po prostu chciałbym dostać "trochę" więcej niż w sklepie. Jeśli ktoś jest na coś chętny to proszę na pm lub gg: 1154625 razem z ofertą. Na pewno się dogadamy ;) Wkrótce dodam kolejną listę tylko zmienię chara. (niektóre itemy są nawet poniżej średniej...)

6fb851be4e91d980m.jpg

Opublikowano

godna pozałowania jest twoja matka, gram w maple od 2 lat nie wiesz 10% tego co ja, na stronie cie wysmieja bo to prezentuja polacy, noobostwo i pisanie daj mi postac daj mi meso... tak wogule wbiles nawet na hakach jakis 4x lvl? watpie

@ a ktos kto daje 1 pasy lub ufa ludziom ... to Godne Pozałowania, w maple nie ma ludzi uczciwych, kazdy chce jak najwiecej obgryźć i miec jak najwiecej. 10% ludzi to uczciwi bo maja po 15 lat +, reszta 12 lat dzieci :s

Gms -

Crusader 105

hermit - 113 - sleeeep

EMS - ^^ shit

Opublikowano

Może ktos chciałby zacząć grać na SCANI?? mam do zaoferowania 4 mil oraz ekwipunek wartosci kilkunastu mil. Ja osobiście potrzebuje kasy na BERZe Więc jakby ktoś chciaałby sie zamienic to pisac na PM !!!!!!!!!!!

Opublikowano
godna pozałowania jest twoja matka, gram w maple od 2 lat nie wiesz 10% tego co ja, na stronie cie wysmieja bo to prezentuja polacy, noobostwo i pisanie daj mi postac daj mi meso... tak wogule wbiles nawet na hakach jakis 4x lvl? watpie

@ a ktos kto daje 1 pasy lub ufa ludziom ... to Godne Pozałowania, w maple nie ma ludzi uczciwych, kazdy chce jak najwiecej obgryźć i miec jak najwiecej. 10% ludzi to uczciwi bo maja po 15 lat +, reszta 12 lat dzieci :s

Nie kontynuuje rozmowy z Tobą, bo nie będę się zniżał do poziomu jaki prezentujesz Polaku przez małe "P". Poza tym w MapleStory mam 1xx Dk i 5x sina. Pozdrawiam i zastanów się nad sobą, bo jak dla mnie jesteś osobą niezrównoważoną emocjonalnie. Za obrazę mojej matki dałem reporta i mam nadzieję, że w związku z tym co powiedziałeś zostaną wyciągnięte jakieś konsekwencje. Nie będę już zwracał uwagi na Twoją ortografię, bo przecież jesteś "polakiem", ale chciałbym Ci tylko powiedzieć, że "Godne Pozałowania" to nie jest nazwa własna, więc winno się pisać to z małej litery. Aha jeszcze jedna sprawa... przez to co piszesz można jednoznacznie stwierdzić, że zdecydowanie zasilasz grono tych dwunastolatków... Jeśli teraz uraziłem jakiegoś 12-latka to przepraszam... Ja na pewno poczułbym się co najmniej zniesmaczony.

Opublikowano
Może ktos chciałby zacząć grać na SCANI?? mam do zaoferowania 4 mil oraz ekwipunek wartosci kilkunastu mil. Ja osobiście potrzebuje kasy na BERZe Więc jakby ktoś chciaałby sie zamienic to pisac na PM !!!!!!!!!!!

Ja gram na Scania :)

Ale cos nie mam kasy na Bera :P

Opublikowano

wow masz jednego chara 10x,,, wow pr0, ja mam ich 6 kazdy 92+, hacker ktory ma jednego chara 10x to zart lol wroc do szachow bo maple nie dla ciebie

Gms -

Crusader 105

hermit - 113 - sleeeep

EMS - ^^ shit

Opublikowano

@Up

Po gowno spamujesz???

Mam wiecej charow +100 tyle ze raczej nie dopisalem w sygnie ...

Ja nie wiem wogule po co odzywasz sie w tym dziale nie na temat

Nie podoba sie???

Napisal i mysli ze zaraz beda go chwala okrywac...

Jakbym napisal wszystkie moje chary 70+ w sygnie to byla by zaduza

@Topic

Server : Odin MS

Mam na sprzedaz 9scrolli Claw ATT 60% w zamian prosilbym o kolo 1,5m za 1 lub Dagger for ATT 60%

Opublikowano

...

Prosze o Warn dla Abergel

Za niepotrzebne spamowanie

Pozatym zdziwilbys sie z kad mam takie postacie...

Narazie nie mam czasu na hackowanie poniewaz z kolega szukamy ciekawego programu a musimy zdazyc przed patchem

Broa :

Sprzedam Ludirbium Cape 100lvl - cena do ustalenia

Sprzedam Kage clean - cena do ustalenia

Kupie Magicodar - Cena do ustalenia

Scania :

Szukam Priesta do expienia na Death Tendy Jestem Dragon Knightem

PS.Jasne tyle ze ty masz umieszczone w Sygnie tylko 2postacie 10x

A jak bym umiescil wszystkie postacie ktore mam 70+ to by kolo 20zeszlo

Co nie zmienia faktu ze prosze o warna dla Abergel

Opublikowano

Kupie konto na OdinMS(najlepiej czyste) w zamian za kase na globie. Transakcje bede mogl zrealizowac dopiero 8 lutego bo wtedy mi zchodzi ban na moim koncie =P

btw abergel przecchwilą dostalem fajnego linka od kumpla. Z specjalną dedykacją dla ciebie

http://13k.pl/-/sugestia.php

Opublikowano

kolejne dziecko neo hehe, pure nap ;] spotkaj mnie na windi i nie masz zycia noobie :) gtfo dziecko

Gms -

Crusader 105

hermit - 113 - sleeeep

EMS - ^^ shit

Opublikowano
wow masz jednego chara 10x,,, wow pr0, ja mam ich 6 kazdy 92+, hacker ktory ma jednego chara 10x to zart lol wroc do szachow bo maple nie dla ciebie

Postacie 100+, na ktorych hackowales to po prostu zal, 2-3 tygodnie botowania. Wiec nie masz sie czym chwalic. Lepiej pokaz to co zrobiles 100% legit.

Poki co odpoczniesz sobie od konta na 3 dni.

@xHackerx

Nastepnym razem nie wchodz w dyskusje z debilem ;)

Opublikowano

@Relosu

xD Dobre xD

@Simpson

Thx ze zrobiles z nim pozadek :)

Nastepnym razem nie bede wdawac sie w dyskusje z debilem

Opublikowano

Mam pytanie czy ma ktos moze jakies zbedne konto na globau lub na odin ms i jest chetny ofiarowac je mi xD.

Z góry dzięki moj nr. gg 861818

368216.png

Opublikowano

Oddam konto na maple europe 34lvl cleric bez eq za konto na Odin maple story pisać na gg 7757508

lub sprzedam za kase na eMS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...