Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Targowisko.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

~~~odświerzam dalej aktualne ~~~ a i nie piszccie tutajze ktos was okradl tylko do adminan na pw a i prosze zeby admin zrobil nowy temato oszukańcach :) a ps o moim koncie: Thief juz bez eq all sellnal mag... mag ma kolege ktory pewnie da mu 500k

Opublikowano

Zuvin tak dla info tego rodzaju refreshe sa traktowane tutaj jako spam, wiec staraj sie tak nie robic, a informacje o oszustach bedziemy podawac tutaj aby kupujacy bezposrednio widzieli od kogo kupowac, oraz zeby to bylo czytelne aby nie szukac po tysiacach innych tematow ;).

card.png

Opublikowano

Wszystko co tu kupujecie / sprzedajecie robicie -uwaga-:

NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!

Więc powiedzcie Mi czego od nas modów/adminów oczekujecie spamując, bluzgając itp.?

Od teraz każdy taki post - ban. Zostałeś oszukany? Napisz i prześlij komuś pm z nazwą i dowodami!

wielkość sygny

Opublikowano

WKONCU poszliscie po rozum do głowy...Thx za sprawdzenie i usuniecie mnie z listy oszustow ktorym nie jestem..

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Witam

Chcialbym Zamienic SIe Kontami Mianowicie Maam do Zaoferowania 60 Spearmana Na Khaini I 52 Assasina na Broa Interesuje Mnie Cleric,Bamdit,CRusader,Hunter lub i/l mage Postacie moga byc na byle jakim serwerze wazne zeby byly moje postacie maja dobrze rozdane skille i duzo kasy interesuje cie? Pisz na gg: 7534835 Pzdro

,,Co Cie Nie Zabije To Cie Zniszczy"

Opublikowano

mam na zamiane

maga i/L na 33 woja na 44

i jesli ktos ma bandita albo assasina to prosze o kontakt na PM

potem dam GG

Mam tez 2gie specjalne konto z Presitem na 105 lvl (90%)

chcialbym chief bandita jakos tez na 100lvl+

Opis Presita:

Equp na swoj lvl 150k

idealnie rozdane Ap i SP

kontakt na PM a potem na GG

Lenart

Opublikowano

[wiem z bylo napisane na wlasna odpowiedzialnosc jednak ostrzegam Pan Mapler123 chcial mnie okrasc naszczescie mu sie nie udalo uwazajcie na niego to juz nie 1 afera w jego wykonaniu ;/

Opublikowano

Sprzedam: Metal Silver Earrings 4int 8m. att.

Świat: Scania

Cena: 5.5mil

Sprzedam: Esther Shield 1int (10szt.)

Cena: 1mil szt.

Sprzedam: Adamantium Legend Shield 2str.

Cena: do uzgodnienia.

Sprzedam: Silver Planet 2str.

Cena: 600k

Sprzedam: Blood Gigantic 33att i 31 att 4dex. 7slot

Cena: 33att 1mil, 31att 550k

Sprzedam: Dark Seraphis 4int

Cena: 400k

Sprzedam: Maple Snowboard 88 att 7slot

Cena: 1.5mil

Sprzedam: Serpent's Tongue 76att 7slot

Cena: 1mil

Sprzedam: Black Oriental Fury Coat (female) 6int 3luk 7slot

Cena: 700k

Dodatkowe info na pm :)

Rekrut
Opublikowano

Nie wiem czy to dozwolone ale zamienie :

89 ek w tibi Za postać w maple lvl +80 Możliwosć przez allegro. świat obojetny ,Bez żadnych dzieci GG; 1199946

Opublikowano

@Szpaniu

Lepiej editnij posta bo jak Mlody to zobaczy to... Lepiej editnij

On tego nie nawidzi Chodzi o to z pinem ;)

Wtedy ty możesz dostać bana..

noobzijnjr3.gif

18706vq2.png

GMS:
-CB 12x Bera
-DK 11x Bera
-Priest 8x Bera
-Hermit 7x Bera
It's All ;)
Opublikowano

NA przyszłosc pytajcie sie modkow lub uzytkownikow ktorzy na tym forum sa juz dlugo ,jak sie zamieniacie postaciami poniewaz jest grono ktore kradnie postacie...takie zycie , zeby nikt potem nie pisal durnych postów ze mu ukradli acc .juz nie raz bylo mnostwo spamu w zwiazk u z takimi sprawami .vieri7 to oczywiście największy scammer na mpc ;)zapewne ma juz kilka kont na tym forum

Heh pewnie zaraz dostane warna za dobrą porade ;)bo powiedzą ze spam o.O

Opublikowano

Ma ktos czystne obojetnie jakie konto do oddania za free bo dostalem bana na globalu za hackowanie a nowego nie mozna zrobic konta ma ktos do oddania obojetnie jakie konto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...