Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Targowisko.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pilnie Sprzedam lvl 65 Spearmana Dobre Ap/Sp

Bez eq cena do ustalenia ;) ma troszke nx ;X Musze zdobyc troche kasy do mojego dexless'a ;X kupujcie offer pW ;D

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wymienie Konto na gms 40lvl nl na bellocanie, 46lvl sin na windi i cos tam jeszcze. na 46sinie jest w huj orów. Jeszcze dam screeny 40nl.

kontakt na gg: 13705239

gafga.png

uwaga niektórych rzeczy na screenie nie będzie!!!

Opublikowano

S>13x lvl Arch Mage I / L na Bello !

posiadam full info oprócz meila (lecz jest możliwość resetu pinu i hasła - więcej o tym na GG)

mag posiada eQ oraz itemki NX razem z petem + auto lot + meso magnet

więcej info pod nr gg : 8076274

w zamian chce real cash badz itemki / kase / premiums do gry Knight Online serwer CW

(oczywiscie aukcja przez allegro)

Opublikowano

witam chce kupić itemki na 60 lvl dla warka . Chcę też kupić spartę na lvl 60 (nie musi być scrolowana ) .

GRAM na EMS.

Na mpcforum ----> maple story mamy wiele chwastów .Są to użytkownicy : raven1233, xakoore, HelioNLP, mapla112, Rawko, gangsta123, Exonix, Smrodzek, Amigos, finglas11, wto, Cozmo, Nomad Monster, Siminuś, Msplayer i LAwiat ale jest ich dużo więcej . Moim zdaniem trzeba usunąć chwasty . Ale są też ludzie na wysokim poziomie : Crasher, Simpson, wisniaa95, 0nly0u, Athis, logomaniak i xajo ( ja ) .

Z dniem 27.sieerpnia2009 roku wchodze w Akcje "Pomagam tylko w temacie "Odpowiedzi na nurtujace was pytania" jesli popierasz te akcje wklej to do swojej sygnatury

Mam w dupie kto bedzie moderatorem maple story byle by sie interesowal dzialem, a nie sobi go olewa jak obecni moderatorzy

Koc summon dem (pathed ) ... więc się debilu nie pytaj czy działa .

Każdy noob na forum , każdy noobowski temat , każdy noobowski spam to wielkie g***o na tym forum więc nooby wypier...

Opublikowano

EMS Kradia.

Buy: Salt Shoes <- Shoes na 35lv Magician

byle jaki color, byle by nie były poniżej Avg.

@EDIT.!

Nieważne.

Zakupione.

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

S> lvl 35 blaze wizzard Windia GMS nick L3n4rt :D za mesos/konto na EMS mam full info konto zalozone przed blokada, na koncie jest kilka postaci same nooby :D

Opublikowano

jest ktoś chętny na zamine postaci z GMS <BERA> na postać na EMS? posiadam tam 7x lvl z itemami CB , MOŻE BYĆ TEŻ KASA NA EMS!!

32354141673387527780.png

Opublikowano

Sprzedam postacie na domenthos 71lvl dk i 71lvl cygnus, dk jest w guildi ktora robi zakum runy!!! Czyli predzej czy pózniej otrzyma za free zaka xD

Wiecej info:http://allegro.pl/item721911628_maple_story_72dk_i_72_wizard_domethos_ems_meso.html

Chce real kase albo meso na kradi albo nx !!!

Opublikowano

Wymienię lub sprzedam za meso na EMS Kradia.

70lv Flame Wizard z dobrze Scrollowanym EQ.

Ma parę rzeczy z NX'a.

Wymienię za 60+ Assasin'a ( Normal lub dexless'a ).

Lub 65+ Bowmana.

Posiadam Full info do konta.

Pisać na PW lub na GG: 313107

Nawet jak niedostępny.

~~ Hurry Up. ~~ <3

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

Wymienie 26 flame wizarda full eq i jakies 50 k na jakiegos conajmniej 23 lvl+ archera nie cyngus najlepiej z eq i co najwaznniejsze daje e-meila !!!! Moje gg 5610493 pisac jak jestem niedostepny

Opublikowano

Kupie postac na kradii z full info conajmniej 50lvl nie chce koca,assasina,bandita,fp. Postac moze byc pusta bez bana.

Place meso na kradii lub nxem 1;3 price pisac na priv ^^ gift ofc

Opublikowano

Sprzedam 54 wind breakera na demethosie ems, pisac na pw!

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Sprzedam konto na GMS na którym znaduje sie 45 thunder breaker i 57 crossbowman. Co do ceny to jakoś sie dogadamy. GG 11297159

I jeśli ktos jest zainteresowany to mam jeszcze 37 lvl na sprzedasz w knight online.

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

Witam, chcial bym sie zamienic konto na globalu: 46 prawie 47lvl, 39 brawler oraz okolo 20+mag swiat WINDIA. Na sinie jest pare setow tobi, steely i okolo 20mln na brawlerze tez sa jakies itemy. Konto chce zamienic za konto na ems Kradia: 40+lvl, lub za kase Kradia. Wiecej info pod gg 6120453. Fotek nie mam gdyz nie posiadam GMS

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
EMS- Kradia

sprzedam blood snowboard, cena ok. 3,5m (do negocjacji)

haha very funny , te snowbordy chodzą mniej niż ty chcesz

Kupie miecz na 60 dla warka , oczywiście EMS kradia

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano

Sprzedam assaina prawie dex less(35 dex ma)54 lvl na Kradi ems oczywiście, eq i full info nie mam, więc chce za niego 700k na Kradii

Chce sprzedać szybko pl0x!

Opublikowano

Kupie scrole na kradia ems , Na two handed 60% pisać na pq

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano
Sprzedam assaina prawie dex less(35 dex ma)54 lvl na Kradi ems oczywiście, eq i full info nie mam, więc chce za niego 700k na Kradii

Chce sprzedać szybko pl0x!

Leżę i kwiczę! Prawie dexless! xdddd

@down

Dokładnie. :D

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...