Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Targowisko.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupie tanio Nx 1k=1 mil chetni pisac tu albo na pw

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Zamienię Mesos na Gms na Mesos na Ems.

Mam do zamiany 8m meso.

Chce taką samą wymianę na Ems, czyli

Ja Ci daje 8m na Gms, a Ty mi na Ems. :D

Server: Windia

Tutaj Screen, żeby nie było.

mesos.jpg

Zainteresowanych zapraszam na GG ( 313107 ). Jestem w 90% Niewidoczny ^^ i PW.

Bardzo mi zależy na tym więc Hurry Up! :D

Pozdrawiam

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

Przyjmuję offerty na zamianę :)

tak jak w Sygnie :

Zamienię Maple Story GMS : 13x Arch Mage Ice / Lightining | Serwer Bellocan | + dobre eQ + NX itemki ! (helm , ovveral , butki ,alergic na twarz, bron na 90 dni ) a pet z item pounch i meso magnet na 2 miechy ? ! | + Full Info do zmiany danych - za DK , NL , CRUSA , Bishopa 120 lvl + z eQ or mesos | Lub Dexless / LowDex Hermitka 100 lvl + z eQ or mesos or dopłata

GG:8076274

ewentualnie za mesos na EMS

lub jakiegoś Dexlessa - / Low Dexa 5x lvl / 7x lvl + ale to już z Super eQ ! bądź dużą ilością Mesos

Opublikowano

Wymienię mesos na GMS na mesos na EMS.

Mam do wymiany 13m meso. ( m=milion ofc.).

Server: Windia

Screen, żeby nie było, że Scamm.

mesos.jpg

Zainteresowanych zapraszam na PW

Lub GG -> 313107. Pisać nawet jak Niedostępny.!

Pozdrawiam-_-

PS.

Sorry za słaby screen, nie chciało mi się bawić w przycinanie.

Opublikowano
Przyjmuję offerty na zamianę :)

tak jak w Sygnie :

Zamienię Maple Story GMS : 13x Arch Mage Ice / Lightining | Serwer Bellocan | + dobre eQ + NX itemki ! (helm , ovveral , butki ,alergic na twarz, bron na 90 dni ) a pet z item pounch i meso magnet na 2 miechy ? ! | + Full Info do zmiany danych - za DK , NL , CRUSA , Bishopa 120 lvl + z eQ or mesos | Lub Dexless / LowDex Hermitka 100 lvl + z eQ or mesos or dopłata

lub jakiegoś Dexlessa - / Low Dexa 5x lvl / 7x lvl + ale to już z Super eQ ! bądź dużą ilością Mesos

Nadal aktualne ;]

Opublikowano

Kupię postać na EMS, itemy wcale nie muszą być hajtowe, nie musi być nx ważne żeby był lvl powyżej 90.

Allegro mile widziane przy kupnie, oraz wszystkie dane do konta. moje gg: 5403390 (często niewidoczny) Cena oczywiście do targowania ;}

Opublikowano

Przyjmuję offerty na zamianę smile.gif

tak jak w Sygnie :

Dodam również , że zakupię NX na GMS

2 / 2,5 zł za 1 k NX ! | przez allegro

@ UWAGA ! mogę też sprzedać konto za złotówki , mesos na bera / ems lub NX cash na GMS !!!!

fassstt !!

Opublikowano

Wymienię postać na EMS.

66lv Spearman. z dobrze rozdanymi AP / SP.

Wymienię się za 55-60+ Bowmana lub Bandita.

Proponuje wymianę gołych postaci.

Pisać na PW lub GG -> 313107.

Pozdrawiam.

Opublikowano
!!! SELL !!!

!! PONAWIAM !!

Sprzedam dk 71lv na EMS. Trochę zwalony skill na 1st jobie - b. mało hp. Na postaci jest eq na lv70 - brak tylko broni. Najbardziej interesują mnie meso lub jakaś inna postać na EMS.

Mam full info - niestety nie mogę dać maila, całą resztę możecie sobie pozmieniać. sprzedaję, bo mi się znudził - wolę pograć na prieście ;]

po jednym banie - wyleciał z rankingu jakieś 6-10mies. temu, także niedługo powinien wrócić.

PW

_________

itemki.jpg

Scrolle:

2h axe att 30%

shoes jump 30% x2

xbow att 70%

face accessory for avoid 30%

wand matt 60%

glove dex 70% x2

glove matt 70%

1h sword att 60% x2

cape hp 70%

shoes jump 70%

cape luk 10%

cape int 60%

bow att 30%

cape mp 30%

staff matt 10% x3

earning int 60%

cape dex 60%

glove dex 60%

overall int 10%

Po staty itemków oraz ewentualne oferty - na PW ! !

Nadal aktualne!! Zależy mi na szybkiej sprzedży tego! Oferty na PW lub gg 2354859!

Edit:

Mwahhahaha ;d

Opublikowano

Mam do sprzedania 2 konta, mianowicie:

50 lvl Sin dex less

Ems

Eq niestety nie ma, ap/sp dobrze rozdane.

Cena-Do ustalenia, meso na ems.

51 Sin dex less

Gms- Khani

Eq ma dobre, maple thrones, 3 sety ilbi

Cena-Do ustalenia, meso na ems.

Opublikowano

za jakieś pr0 konto to mogę ewentualnie dopłacić do 200-300 zł :)

@ UWAGA ! mogę też sprzedać konto za złotówki , mesos na bera / ems lub NX cash na GMS !!!!

fassstt !!

Zakupię ! Hermita / NL-a Dexlessa / LowDexa 100-120 lvl + najlepiej z eQ ! płacę złotówkami !

Przez allegro !

GG:8076274 składać offerty

@Down sprzedam ... "na" ? czy zamienię "NA" .. lol

@Down x2 takie pytania to na PW co nie ? Report

Opublikowano

Zamienielvl 65 Spearmana . Na lvl 55-60+ Bowmana Huntera Bez Eq .

Posiadam Full Info! Po więcej informacji Proszę o kontakt na PW, czyli Prywatną Wiadomość do mnie.

Dziękuję i Pozdrawiam.

Opublikowano

JESZCZE RAZ KTOŚ PONOWI OFERTĘ TO BĘDZIE KRUCHO.

Pozdrawiam,

Detox. ;)

exModerator MapleStory

Opublikowano

Cześć.

Mam na sel kilka oruw.

Mam moło kasy więc jeśli by ktoś zamieniał messo za itemy to wzwracać sie do mnie.

Info na pw lub gmail.

Pozdro.

Cena do uzgodnienia.

Nadal aktualne

Prubuje hakować, botować oraz spamować lecz

MI SIĘ TO NIEUDAJE!!!!!!!!!!!!
Opublikowano

Witam zamienie Konto na Cabal'u 95 LvL Bleader na konto w maple na podobnym lvl'y 75 + na bello albo na ems. Na bleaderze sa nastepujace itemy i skille:

srcabal1.jpg

srcabal2.jpg

srcabal3.jpg

srcabal4.jpg

W skrzynce znajduje sie caluski secik of adept razem z broniami prawie 1kk alz eq jest nienajgorze i skill tez dobry bardzo szybko sie expi w The Ruins of Ancient "D.T" Polecam transakcje mozemy zrobic przez alegro istnieje mozliwosc kupna za realna kase oferty prosze skladac w PW albo na GG 8337073

@EDIT Sceeny sie dobrze nie wyswietlili ale moge wyslac przez GG przepraszam ale narazie nie mam czasu zmienic wysylam przez GG

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

835402.gif

Click here to feed me a Star Fruit!

Get your own at Flyffables!

Opublikowano

S / T > Arch Mag I / L 13x lvl na Bello z eQ + Nx eQ za GB , Itemki do gry Knight Online na serwie CW lub za real cash !!

offerty i wiecej info pod GG : 8076274

Opublikowano

Kupie Konto na GMS z full info niewazne jaki lvl i co wazne zeby bylo full info na GMS jak by byla postac na Bellocan to by bylo fajnie ale nie musi ma byc full info:)

GG:8337073

PW:-__-

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

835402.gif

Click here to feed me a Star Fruit!

Get your own at Flyffables!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...