Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Baksiu

PanPrezesLiper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gz,zaraz będzie lizanie na ts'sie i nic się nie stało . Nie no przecież to jest nic nowego ..

Nie sprawiedliwe coś takiego a ty SiemaHeniu udajesz randoma ,jak moja babcia tancerke ..

Opublikowano

Beka z tego śmiesznego modka. Nieraz wstawiał linki na swoich statusach co wg obecnego pseudo regulaminu statusów powinno być egzekwowane jako 5% warna bo nagminnie reklamowal linki mpc z konkursami.

Teraz widzę, że reklamuje swoje śmieszne forum z ogromną ilością tematów i postów.

Jak ktoś mi powie, że to nie jest konkurencja to jest dla mnie śmieszny albo znajomym tego modka.

Na MPC istnieje dział GRAFIKA 3D oraz FANART. Te dwa działy też zajmują się GRAFIKĄ.

Ja żądam bana dla niego bo czemu ma być traktowan ULGOWO ? Inni wlepili linki do swoich for niezwiązanych z tematyką mpc i dostali perm bany.

jqeuR.png

Opublikowano

@2xup

widzę że nie wiesz kim jest random, randomem jesteś ty, bo czepiasz się Baksia a nie zauważasz takiego szanownego global moderatora na forum. Pozdrawiam i spierdalaj.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Jestem za degradem na rangę kid'a / members. ja napiszę link

xxxxxxxxxx usuwam ,bo bana bd. miał. sprawiedliwość.

i zaraz ban -_-

traktujcie go równo ,to zobaczymy,czy będzie się cieszył. z resztą , nie chodzi tylko o samego Baksia. chodzi o całą ekipę.

Ogarnij, on ma na to forum wyjebane więc go gila czy straci modka czy nie(nawet rezygnacje składał), umyślnie nie reklamuje NAWET ZABRONIŁ reklamowania tego forum na MPC. To pochopni userzy tacy jak Bob.Marley reklamują mimo zabronienia.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ogarnij, on ma na to forum wyjebane więc go gila czy straci modka czy nie(nawet rezygnacje składał), umyślnie nie reklamuje NAWET ZABRONIŁ reklamowania tego forum na MPC. To pochopni userzy tacy jak Bob.Marley reklamują mimo zabronienia.

Zabronił, ale sam reklamuje. Ciekawe =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...