Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Baksiu

PanPrezesLiper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S K A R G A

Chciałbym zgłosić skargę na moderatora działu FanArt, którym jest Baksiu. Jak wszyscy wiemy za reklamowanie innego forum jest ban w wysokości blokady konta na stałe. Nasz Baksiu niesyty złamał tą zasadę i w swojej sygnaturce reklamuje inne forum niż MPC. Na dodatek jest on tam administratorem i z tego co zdążyłem obaczyć bardzo dobrze się tam bawi.

Punkt z regulaminu globalnego naszego forum:

6. Bezwzgledny zakaz umieszczania linkow do innych for niż mpcforum.pl

A oto dowody:

http://screenshooter.net/data/uploads/df/wu/insw.jpg

Pozdrawiam PanPrezesLiper

Opublikowano

Im wolno...

To samo z Wredna:)

Jak ja wstawiłem na innym koncie linka do forum serwera metin2 to bana dostałem:)

@W razie wątpliwości,co do multi acc

Tamto konto otrzymało 100% wiec miałem prawo założyć nowe:)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

No słuchaj mnie to nie interesuje.. Rozumiem niech ma to forum, ale jest wyraźnie zabronione linki wychodzące i reklamujące inne forum = PERM.. Jestem Ciekawy co powie na ten temat Kokosz albo ktoś z góry :)

Opublikowano

No słuchaj mnie to nie interesuje.. Rozumiem niech ma to forum, ale jest wyraźnie zabronione linki wychodzące i reklamujące inne forum = PERM.. Jestem Ciekawy co powie na ten temat Kokosz albo ktoś z góry :)

I tak zaraz jakiś GM zamknie temat:)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Kokosz znalazł sobie nowego synka, już o tym wie.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Baksiu ma na to pozwolenie, również RMCF pozwolił mu na dodanie reklamy ale w spoilerze dlatego, ze RMCF też kiedyś miał w swojej sygnie reklamę jakiegoś forum.

EXPmIpC.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Wiem, że Basiu dostał pozwolenie na to forum od administracji.

Jednak posiadanie forum to jedna sprawa, a reklamowanie go już inna.

Dlatego uważam, że nie powinien go tutaj reklamować, nawet w sygnaturze. Ponieważ nie jest to w porządku wobec innych użytkowników, którzy za reklamę otrzymali ban.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Baksiu ma na to pozwolenie, również RMCF pozwolił mu na dodanie reklamy ale w spoilerze dlatego, ze RMCF też kiedyś miał w swojej sygnie reklamę jakiegoś forum.

A co RMCF ma do gadania?

jak regulamin robił kokosz?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Traktowanie na równi. To mi coś mówi..

Zwykłych userów trza gnębić i banować, nie dawać prawa głosu ale tak samo wszystkich.

Moderatorom i wyżej postawionym trzeba lizać dupy i uniewinniać, ale skoro jednego to i resztę też.

Tym oto sposobem, mamy podział praw na MPC, dziękuję za uwagę.

Jestem gotowy na warna, jednakże odmawiam jego przyjęcia, proszę zostawić list w skrzynce pocztowej.

dobranoc.

Opublikowano

MPC zezwoliło jemu na to forum.

Jest na rzecz grafiki.

Nie wiem co reszta o tym sądzi.

Ale jak wiem jak było pisane , i nie bd miał bana za to .

Co do reklamacji racja.

Albo upomnienie i delete.

Albo banned.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wiem, że Basiu dostał pozwolenie na to forum od administracji.

Jednak posiadanie forum to jedna sprawa, a reklamowanie go już inna.

Dlatego uważam, że nie powinien go tutaj reklamować, nawet w sygnaturze.

Sam się zdziwiłem jak to zobaczyłem, chyba wie, że za reklame jest perm albo może chce go dostać xD

Opublikowano

Administracja pozwoliła na to Baksiowi ze względu innej tematyki niż nasze mpc. :)

Jest to forum graficzne, które nie ma nic wspólnego z Grami, Hackami czy tam innymi rzeczami.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Administracja pozwoliła na to Baksiowi ze względu innej tematyki niż nasze mpc. :)

Jest to forum graficzne, które nie ma nic wspólnego z Grami, Hackami czy tam innymi rzeczami.

Na stworzenie i prowadzenie go, reklama to co innego, kiedy zrozumiesz jakże te proste 2 różnice między reklamą a prowadzeniem?

Opublikowano

Spoko to ja też swoje zaraz na sygne wrzucę.. Czekajcie tylko do GEo napisze i sie spytam czy moge. .. BEKA

Z tego co wiem to on miał prawo o nim mówić, a nie podawać adres strony.. Mógł jeszcze banner dorobić i jak Daronian w statusach pisać po dwie godziny ..

Opublikowano

Jeśli dostał na to pozwolenie od Administracji, to w czym problem? Najlepiej niech się wypowie ktoś z "góry" i rozwieje wątpliwości.

//Edit

Skoro na reklamę pozwolenia nie dostał, to powinien ją usunąć z sygnatury.

1294477714-U1.png

Opublikowano

@ZiomQ

taa , userom nie pozwalają publikować for graficznych. oczywiście moderatorzy mają inaczej, lepiej...

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Jeśli dostał na to pozwolenie od Administracji, to w czym problem? Najlepiej niech się wypowie ktoś z "góry" i rozwieje wątpliwości.

Ty widzisz co TCQ napisał?

Zrobienie a reklama to sa 2 rożne rzeczy:)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

jest to forum graficzne i on jest ogl mod fanart grafika itp moze mpc z tym forum jest polacze czy cos....

ale z 2 strony to nie fer dla uzytkownikow...

Opublikowano

Jeszcze jedno.Zabrania się przecież publikowania linków zewn. Baksiu ma ulgowe...oczywiście przyszły global mod może łamać regulamin ,a co mu szkodzi -.-

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano
aa , userom nie pozwalają publikować for graficznych. oczywiście moderatorzy mają inaczej, lepiej...
Spoko to ja też swoje zaraz na sygne wrzucę..

...

Dogadał się z nimi , i tyle.

Przegiął ja jestem za upomnieniem ew.

...

Chyba że równo traktujemy to banned.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jestem za degradem na rangę kid'a / members. ja napiszę link

xxxxxxxxxx usuwam ,bo bana bd. miał. sprawiedliwość.

i zaraz ban -_-

...

Chyba że równo traktujemy to banned.

traktujcie go równo ,to zobaczymy,czy będzie się cieszył. z resztą , nie chodzi tylko o samego Baksia. chodzi o całą ekipę.

random.jpg

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...