Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crackowanie na Windows 7/Vista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezeli chodzi o scrackowanie pod win7 to musisz uruchamiac tibie elf bota i ip changera ze zgodnoscia windows xp [service pack 3 ] ja tak zrobilem i mi dziala a jezeli chcesz rozmawiac przez vt to tez musisz tak zrobic

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem tak jak jest napisane i wyskakuje takie coś

Error:Couldn't find ElfBot NG registration window! Please try again.

po chwili odpala się tibia ale bez bota.

ref.

Okey już działa wystarczyło przed crackowaniem ustawić w loader zgodność ServicePack 3 i w Tibii tak samo i dopiero cracować działa.

Edytowane przez azonic
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, przeczytałem wiele tematów i robiłem wszystko co pisali, nic nie działa.. Robiłem zgodności, przenosiłem foldery, pliki i nic.. Reinstal też nic nie dał ani wpisywanie w cmd.exe.. Czy jest ktoś kto ma jeszcze jakieś pomysły na ten błąd? Win7/64bit

Przesyłam zdjęcie poniżej. Proszę o szybką pomoc!
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2vucxzb&s=8#.UyzS8Pl5PWE

post-729391-0-03571400-1395446586_thumb.jpg

Opublikowano

To dziala !! Przez 2 dni kminilem i nic... Dziekowac ! x 100 =]

Witam, przeczytałem wiele tematów i robiłem wszystko co pisali, nic nie działa.. Robiłem zgodności, przenosiłem foldery, pliki i nic.. Reinstal też nic nie dał ani wpisywanie w cmd.exe.. Czy jest ktoś kto ma jeszcze jakieś pomysły na ten błąd? Win7/64bit

Przesyłam zdjęcie poniżej. Proszę o szybką pomoc!
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2vucxzb&s=8#.UyzS8Pl5PWE

Mialem to samo co ty. Zrobilem to tak jak jest tu napisane i dziala. Bez zadnych ustawianych zgodnosci, i przez evolution crackowalem.

A key generator probowales ?

• 1 rok później...
Opublikowano

po 1 panowie od tibi 8.54-8.60 jest crack by evo i nie trzeba sie bawic z tym syfem w cmb wystarczy pootwierac cracker loader tibie jako admin i ze zgodnoscia z xp i wiem to od xxxxx lat problem jest z elfami w dol i mnie to qurwa irytuje ze przez tyle lat nikt go nie wymyslil ani nie wstawil a wy tepaki piszecie o elfy do ktorych jest crack dzialajacy normalnie na 7 64 bit a dalej mowicie ze nie dziala jest to dla mnie zalosne panowie polecam sie ogarnac i isc do szkoly

• 4 miesiące temu...