Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolczyk u chłopaka?

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic dziwnego. Jak ktos ma najebane w glowie to sie do ciebie przyczepi ale mowimy oczywiscie o jednym kolczyku w uchu a nie najebac kolczykow na caly ryj bo to juz przesada.

Oczywiście że co za dużo to nie zdrowo. Wszytko może być ładne w odpowiedniej ilości, świetnym przykładem są moje tatuaże ;).

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Wiadomo, wszystko ma swój umiar ;) Tatuaże, kolczyki w małej ilości są ok ;)

Temat rzeka. Przyjdzie taki AjRokoszu i będzie bronił tego czegoś... Tak po za tym ty też jesteś Polakiem, więc ty (wg ciebie) TEŻ JESTEŚ ZACOFANY :)

Nie identyfikuję się zbytnio z Polską i Polakami, gdybym miał możliwość to jeszcze dzisiaj bym stąd wyjechał. Poza tym, nie jestem konformistą jak większość Polaków i mam swoje zdanie, jestem tolerancyjny i nie jestem homofobem.

Kolejny przykład - Slash - jeden z najlepszych gitarzystów na świecie, ma kolczyk w nosie(nie wiem czy w uszach ma, bo nie widać :D) - nazwiesz go pedałem? Wtedy tylko byś się ośmieszył, bo on w 3 lata zaliczył więcej dziewczyn, niż Ty zaliczysz przez całe swoje życie.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Kazdy ma swoje zdanie i co zaraz sracie żarem

WEDŁUG MNIE

Kolczyki w uchu to noszą albo lanserzy, cioty lub pedały.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

W d@pie byliście i g@wno widzieliście :) Kolczyk w uchu nie jest oznaka pedalstwa -,-. Boże jaka nietolerancja i stereotypy. Myślicie prostymi Kategoriami -,-. Widzicie kolczykiem i mówicie pedał, a wielu was stęka i podziwia wielu gitarzystów i muzyków którzy maja kolczyk. Wiec na czym polega różnica ? Koleś z kolczykiem (kulka, kółeczkiem srebrnym) na ulicy a Wasz Bóg grający na gitarze lub wokalista ? Żadna!! (oczywiście nie mowie tu o kolczykach z cyrkonią które sam uważam za kolczyki które nie przystojną facetowi).

Przykładem jest pan Matthew "Matt" Tuck wokalista zespołu Bullet for My Valentine :

1)

tumblr_m6xtzp7cnz1rsgklxo2_1280.jpg

2)

tumblr_m97shirvjg1qmh0ico1_500.jpg

Wygląda pedalsko ? Nie wydaje mi się ;) Na jednym koncercie zbiera więcej staników i majtek niż macie włosów na głowie :).

Na Tym kończę mój wywód mam nadzieje, że da Wam do myślenia. Sam mam kolczyk (zwykle małe srebrne kółeczko) nosze długie włosy i na powodzenie u płci pięknej nie narzekam. Wiec nie wmawiajcie mi że osoby z kolczykiem w uchu to "pedały" bo jak mnie dziewczyna w nim zobaczyła nawet nie doszliśmy do jej pokoju <3 .

Pozdrawiam szczególnie wszystkich szaraczków niewyróżniających się z tłumu :)

Opublikowano

haba-lopata-lopatka.jpg

Masz łopatkę i gratulacje ode mnie i od innych pewnie za odkopanie takiego tematu z 5.04 !! GRATULACJE!!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

haba-lopata-lopatka.jpg

Masz łopatkę i gratulacje ode mnie i od innych pewnie za odkopanie takiego tematu z 5.04 !! GRATULACJE!!

To ja gratuluje Ci umiejętności wyszukiwania "łopat" w googlach ;) aż 2 strona.

ps. co się wypowiadasz jak nic do tematu nie wnosisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...