Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolczyk u chłopaka?

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Teksanian
Opublikowano

Normalny kolczyk, ok.

Tunele itd. - pedalstwo totalne.

Kolczyk ofc tylko w 1 uchu.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego uważasz iż "tunele" są pedalskie, spójrz chociaż na zespoły MetalCorowe.

Dead%20By%20April%20-%202.jpg

3.jpg

The_Soulless.jpg

Pierwsze z brzegu, nie mam ochoty szukać zdjęć lepszej jakości.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Ahh te polaczki ... Jeden pierdolnął , że chłop z kolczykiem to pedał , to łyknęli tak samo jak "nie chodź na siłownie bo przestaniesz rosnąć" ...

Mieszkam w USA wiec tutaj co 2 osoba ma kolczyk . W uchu , języku , łuku brwiowym czy małżowinie usznej (górne ucho) , wcale nie ma to znaczenia . Ty masz sie w tym czuć dobrze a nie polaczki które będą Ciebie obrażać pedałem

Opublikowano

Szczerze to dla mnie jak komuś się podoba może nosić kolczyk w uchu, różowe włoski i obcisłe ciuchy... Mi to nie przeszkadza jego wybór. Druga sprawa to prawda, iż w Polsce tolerancja jest na żenującym poziomie. Jeżeli chodzi o mnie to nie założę nigdy kolczyka, ponieważ w ogóle nie pasuje to do mojej osoby i ogólnie mi się to nie podoba.

Opublikowano

Kolczyk - ok.

Nie przesadzajmy z tym do 1 kolczyka nie mam nic przeciwko ( chociaż 2 kolczyki to raczej kobiety noszą ;) ), ale TUNEL?! Kto to wymyślił? To jakieś nie normalne. Ja osobiście nie założę kolczyka bo to do mnie jakoś nie pasuje ( uważam że to beznadziejnie wygląda ), ale jak chcą to niech noszą. To nie mój wybór, ja o tym nie decyduje, i puki nie muszę, to nie mam nic przeciwko.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Kolczyki są wg jakieś nie ogarniete dla chłopaków.

Lecz emo lubia kolczyki ale pewnie do nich się nie zaliczasz?

Ja bym Ci radził zdjąć go.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

Błagam przywrócie obowiązkową służbę wojskową...

@topic. gówno, tunel czy inne gówna = pedał.

Opublikowano

Nienawidzę gdy chłopak ma kolczyka gdziekolwiek na ciele -_-, to jest wręcz ohydne !. Rozumiem że dziewczyny mają bo im to pasuje... ale chłopak ? omg.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Ogolony kutas wygląda jak trąba słonia, chyba że ktoś lubi gładkie jaja. Powodzenia

Czyli idąc twoim tokiem myślenia, nie golisz jajec ale wiesz jak wyglądają łyse? Ciekawe...

Dokładnie.Po co Ci długie włosy?Baba jesteś ?

Po co ci mózg? Myślisz?

Dnia byś w wojsku nie wytrzymał...

TOPIC

Taka mała dygresja. Żyjemy w kraju hipokrytów. Gdy facet założy kolczyk lub cokolwiek co nie jest stricte męskie to od razu zwyzywany jest od pedałów, pederastów itp.

Jeżeli natomiast kobieta ubiera się w męskie ubrania to staje się obiektem wzdychań napalonych 15-latków...

Kolczyki mogą być, każdy robi co chce, niektórym to pasuje, niektórym nie. Nigdy natomiast nie można mówić o segregacji kolczyków względem płci (jako rodzaju ubioru, nie poszczególnych kolczyków) może to nosić kto chce. Jeśli facet to nosi to zasługuje na pochwałę raczej, bo nie boi się opini debilizmu i hipokryzji...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano
Gdy facet założy kolczyk lub cokolwiek co nie jest stricte męskie to od razu zwyzywany jest od pedałów, pederastów itp.

Bo taka prawda, też uważam że gdy chłopak ma kolczyka to jest pedałem, nie boje się tej opinii bo wiem że ci co noszą kolczyki są lamusami skrzywdzonymi przez system , moja opinia i nic wam do tego ;]

Jeżeli natomiast kobieta ubiera się w męskie ubrania to staje się obiektem wzdychań napalonych 15-latków...

Chyba coś pokręciłeś, gdy widzę dziewczynę ubraną w dresy tzn, w męskie ubrania i wgl. to omijam ją dalekim łukiem ;]

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Czyli idąc twoim tokiem myślenia, nie golisz jajec ale wiesz jak wyglądają łyse? Ciekawe...

Po co ci mózg? Myślisz?

Dnia byś w wojsku nie wytrzymał...

TOPIC

Taka mała dygresja. Żyjemy w kraju hipokrytów. Gdy facet założy kolczyk lub cokolwiek co nie jest stricte męskie to od razu zwyzywany jest od pedałów, pederastów itp.

Kolczyki mogą być, każdy robi co chce, niektórym to pasuje, niektórym nie. Nigdy natomiast nie można mówić o segregacji kolczyków względem płci (jako rodzaju ubioru, nie poszczególnych kolczyków) może to nosić kto chce. Jeśli facet to nosi to zasługuje na pochwałę raczej, bo nie boi się opini debilizmu i hipokryzji...

Weź se na dupie zrób kolczyk jak go tak bronisz,przez takich jak ty rośnie liczba pedałów.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Nie lubię gdy chłopak ma kolczyka gdziekolwiek na ciele, po prostu dla mnie wygląda to ohydnie.

Nie wiem jak to napisać nie obrażając nikogo, ja odbieram to jakby Ci ludzie noszący kolczyki są ofiarami losu, nie wychodzi im nic w życiu itp. ( nie miało to na celu obrazić kogoś )

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Kolczyki są wg jakieś nie ogarniete dla chłopaków.

Lecz emo lubia kolczyki ale pewnie do nich się nie zaliczasz?

Ja bym Ci radził zdjąć go.

To teraz ześ do****dolił do pieca....

Nigdy nie słyszałem wiekszych głupot i pisze to młody obywatel Polski! :(

Za to koledzy w Twojej sygnaturze to prawdziwi "Meszczyżni" :)

Wojsko czemu nie.. Mojej fryzury by nawet nie tchnęli,Twoją by pewnie zjechali na 3 ;)

Ahh te polaczki ... Jeden pierdolnął , że chłop z kolczykiem to pedał , to łyknęli tak samo jak "nie chodź na siłownie bo przestaniesz rosnąć" ...

Mieszkam w USA wiec tutaj co 2 osoba ma kolczyk . W uchu , języku , łuku brwiowym czy małżowinie usznej (górne ucho) , wcale nie ma to znaczenia . Ty masz sie w tym czuć dobrze a nie polaczki które będą Ciebie obrażać pedałem

No cóż Polska monotonia ;). Rosjanom mniej komunizm się trzyma niż Polakom. Ale kocham swój kraj i jest mi tu dobrze;).

@Topic

Tak jak pisałem nie posiadam kolczyków, bo po prostu moje ciało ich nie akceptuje(Tak rany ropieją).

Lecz zawsze mi się podobały, nie wiem co one w sobie mają może BUNT! :rolleyes:

Opublikowano

Jak można uważać, że gdy chłopak nosi kolczyka to jest pedałem? o.O

Piszecie co chcecie, ale jeśli mam mówić z punktu widzenia dziewczyny- to mi się kolczyki u facetów bardzo podobają .

Nie, żeby z jakąś przesadą >.<

Ale 1 czy 2, są okej.

Tunele też są fajne, ale nie za duże. Duże nie wyglądają już atrakcyjnie.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

I tak się nie zgodzicie w tej kwestii widzę ;>

Jedni myślą tak, drudzy inaczej ...

O pedalstwie mówi się określając homoseksualizm , a nie sądzę, żeby każdy chłopak, który ma kolczyka był gejem ...

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

leczenie takich osób może być tanie:

53137266.jpg

1299751441764315516.jpg

takie osoby powinno się nabijać na pal i wystawić na placu w mieście...

Tak samo jak homoski...

@top.

Nie lubię takich...

graphic.png

Opublikowano

Omg ...

@UP b. dobry przykład, jak jest w Polsce z tolerancją ...

Dno.

Myślę, że bardziej niż wpływ kraju, debilizm wywołuje głos ludu (smutne...) i opinia najbliższych tj. w wielu przypadkach 13-letnich "ziomków z ulicy"...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Gdy widzę tunele to na serio źle mi się robi, jak można potraktować tak ucho ...

Umrzesz za Kogoś by móc decydować o Jego ciele?

to jest pedalstwo <_<

I piszę to 12 latek, wróć 11 latek:)

I tak się nie zgodzicie w tej kwestii widzę ;>

Jedni myślą tak, drudzy inaczej ...

O pedalstwie mówi się określając homoseksualizm , a nie sądzę, żeby każdy chłopak, który ma kolczyka był gejem ...

Aurille to są ludzie z podstawówek, gim :)

Mam w mnóstwo znajomych posiadających kolczyki, tatuaże, żony i wow dzieci!

leczenie takich osób może być tanie:

53137266.jpg

1299751441764315516.jpg

takie osoby powinno się nabijać na pal i wystawić na placu w mieście...

Tak samo jak homoski...

@top.

Nie lubię takich...

Homków to Ty w więżieniu znajdziesz, fakt ten młody człowiek ze zdjęcia przesadził :)

Omg ...

@UP b. dobry przykład, jak jest w Polsce z tolerancją ...

Dno.

Marzenia..

Nie w Polsce :)

Opublikowano

Nic dziwnego. Jak ktos ma najebane w glowie to sie do ciebie przyczepi ale mowimy oczywiscie o jednym kolczyku w uchu a nie najebac kolczykow na caly ryj bo to juz przesada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...